آموزش طراحی سایت آشپزی و غذا » صفحه 5 » آشـــپزی به سبـــک الی

   ۱ کیلو گوشت بوقلمون یا مرغ  چرخ کرده ۱/۲ یک عدد پیاز بزرگ ۳ پر سیر ۱ عدد تخم مرغ ۱/۲ فنجان ماست خامه ای ۱/۳ فنجان آرد سفید یک دسته جعفری تازه فلفل سیاه تازه سابیده پاپریکا نمک ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا رنده شده ...

خواندن ادامه...
طرز تهیه لوف با گوشت بوقلمون یا مرغ
مواد لازم - روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري - پياز سفيد،نگيني شده 1 عدد - قارچ دكمه اي،ورقه شده 250 گرم - برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه - پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه - تخم مرغ 8 عدد - شير 2 الي 3 قاشق سوپخوري - نمك و فلفل...

خواندن ادامه...
املت قارچ
 مواد لازم:  -5فنجان هندوانه بدون تخمه- 3/4 فنجان آبلیمو - 1/2فنجان شکر - 4 عدد لیموی درشت - 1 ق غ عرق نعناع(یا هر اسانس دیگری که دوست دارید)تکه های هندوانه رو با شکر و آبلیمو واسانس مورد علاقه در مخلوط کن خوب له می کنیم :   ...

خواندن ادامه...
بستنی هندوانه
  می‌گویند واژه پستو یک جورهایی از کلمه «هاون و دسته هاون» می‌آید؛ به معنی کوبیدن و لهیدن. کلمه پستاره در ایتالیایی همان ساییدن و کوبیدن مواد است. معمولا در هاون از جنس سنگ مرمر با دسته چوبی همه چیز پچ می‌شود و به هم می‌پیچد. پستو سبز و قرمز،...

خواندن ادامه...
سس پستو به روش کاملا ایتالیایی
  مواد لازم : ارده 1/2 پیمانه سیر 2 حبه نمک 1/2 قاشق چایخوری آب 1/4 پیمانه آب لیمو تازه 1/3 پیمانه روغن زیتون 1/4 پیمانه پودر زیره 1/4ق چ جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری فلفل به میزان لازم   طرز تهیه: سیر و نمک و ارده رو داخل...

خواندن ادامه...
سس تاهینی
  رول فرانسوی را به عنوان صبحانه می توانید استفاده کنید . به جای خامه و توت فرنگی می توانید از خرمای نرم شده بدون هسته و گردو خرد شده استفاده کنید. مواد لازم:  8 برش نان تست که باید لبه های دور آن را جدا کنید  پنیر خامه ای...

خواندن ادامه...
رول صبحانه فرانسوی
  مواد لازم: موز توت فرنگی هندوانه کیوی  یا میوه های دلخواه               ...

خواندن ادامه...
دسر تابستانی + تصویر
    كلمة Peach در انگليسي از كلمة لاتين پرسيكوم persicum به معناي پارسي و ايراني گرفته شده است. چون به نظر مي رسد كه زادگاه اين درخت در چين بوده و در حدود چهل قرن پيش، توسط ايرانيان به اروپا رفته است. در نتيجه چون تقريباً منشأ اصلي اين...

خواندن ادامه...
هلو و اینهمه خاصیت؟
  فصل زرد آلو رو از دست ندید مواد لازم: 1 كيلو زردآلو نصف ليوان آب روغن مايع به مقدار لازم نمك به مقدار لازم طرز تهيه: هسته‌ي زردآلوها را جدا مي‌كنيم و در قابلمه‌اي با كمي آب، نمك و يك قاشق سوپ‌خوري روغن مايع، روي حرارت...

خواندن ادامه...
لواشک زرد آلو
 مواد لازم: بادمجان متوسط 1 عدد پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 250 گرم ادویه ایتالیایی 1/2 قاشق چایخوری سیر ریز شده 2 حبه گرانول سبزیجات 1/2 قاشق چایخوری (گالینا بلانکا / مگی ) پودر آویشن 1/2 قاشق...

خواندن ادامه...
بادمجان رژیمی