شاید در ترکیه دیده باشید، بعد از غذا معمولا یک نوشیدنی گیاهی گرم در استکان کمر باریک با نعلبکی خال‌خالی می‌نوشند. بعضی وقت‌ها هم وسط روز ممکن است کنار قهوه‌خانه‌ها و کافه‌های محلی ببینید که استکان‌هایی با پس‌مانده...

خواندن ادامه...
دم نوش مریم گلی
    طرز تهیه: آماده کردن چای به و لیمو کار آسانی است؛ یکی دو تا به تازه را به خلال‌های باریک ببُرید. بهتر است بِه سفت و کمی نارس باشد. آب یکی دو تا لیموی تازه را بگیرید و یک شب خلال‌های به را در آبلیمو بخیسانید؛ کم و زیادش با خودتان...

خواندن ادامه...
چای به لیموی اصلی
    یکی دو قاشق مرباخوری برگ خشک به‌لیمو برای دم کردن یک قوری دم‌نوش خوش رنگ و بو کافی است. گیاه به‌لیمو درختچه‌ای‌ست که تا دو متر هم رشد می‌کند و بومی آمریکای جنوبی (آرژانتین و شیلی)  است و از آنجا به شمال ایران هم آمده و صد...

خواندن ادامه...
چای به لیمو
     دو قاشق غذاخوری قهوه را داخل کروپ دستگاه اسپرسو می ریزیم و به دو قسمت قهوه کوب دستگاه فشار می دهیم تا متراکم شود و خامه اش دربیاید. کروپ قهوه را داخل دستگاه جای می دهیم و لیوان را زیر آن قرار می دهیم . قهوه داخل لیوان ریخته...

خواندن ادامه...
قهوه اسپرسو
  طرز تهیه: 2 قاشق قهوه ترک در شیر جوش ریخته و یک فنجان آب سرد به آن اضافه می کنیم  و با قاشق هم می زنیم. گاز را روشن می کنیم و ظرف شیر جوش را با کمی فاصله از آن قرار می دهیم و حرارت می دهیم . به ظرف حرکات دورانی می دهیم تا همه...

خواندن ادامه...
قهوه ترک
    انواع قهوه: 1-ترک : 2 قاشق قهوه+ یک فنجان آب سرد+یک قاشق شکر 2-اسپرسو:2قاشق اسپرسو 3-ناپلیتانا:2قاشق اسپرسو 4-کاپوچینو:2قاشق فرانسه + یک قاشق اسپرسو 5-موکاچینو:2 قاشق فرانسه+یک قاشق نسکوئیک 6-فرانسه:2 قاشق فرانسه+ شیر ...

خواندن ادامه...
ترکیبات انواع قهوه