آموزش طراحی سایت رول صبحانه فرانسوی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » رول صبحانه فرانسوی

رول صبحانه فرانسوی

 

رول فرانسوی را به عنوان صبحانه می توانید استفاده کنید . به جای خامه و توت فرنگی می توانید از خرمای نرم شده بدون هسته و گردو خرد شده استفاده کنید.


مواد لازم: 
8 برش نان تست که باید لبه های دور آن را جدا کنید 
پنیر خامه ای  یا خامه ، توت فرنگی به میزان لازم و ریز خرد شده ، و در صورت تمایل شکلا ت Nutella 
2 عدد تخم مرغ 
3 قاشق غذاخوری شیر 
1/3 فنجان شکر دانه ریز یا پودر قند 
2 قاشق چای خوری دارچین 
کره، برای چرب کردن کف تابه 
 
 
طرز تهیه :
پس از اینکه لبه های نان تست را برش زدید با وردنه نان را صاف کنید اینکار باعث می شود کمی  نان نازک تر شود .
 

رول صبحانه فرانسوی

 

رول صبحانه فرانسوی

 

توت فرنگی خرد شده را با خامه و یا شکلات نوتلا مخلوط کنید  و از بر روی لبه نان قرار دهید حدود 1 سانت و سپس شروع کنید به آرامی نان را به شکل رولت لوله کنید.
 

رول صبحانه فرانسوی

 

رول صبحانه فرانسوی

 

در کاسه ای تخم مرغ ها و شیر را با هم خوب مخلوط کنید . رولت های آماده شده را در آن به آرامی فرو برید.

 

رول صبحانه فرانسوی

 

رول صبحانه فرانسوی

 

ماهیتابه را با کره چرب کنید پس از گرم شدن رولت ها را یکی یکی در آن سرخ کنید. 

در ظرفی دیگر پودرقند یا شکر نرمتان را با دارچین مخلوط کنید و رول های سرخ شده را داغ در آن بغلطانید داغ بودن باعث میشود شکر و دارچین به رول ها بچسبد.

  رول صبحانه فرانسوی

 

 

 



بازگشت