این دیپ با ماهی سرو می شود. مواد لازم: ۱/۲فنجان ماست خامه ای ۱/۲ فنجان سس مایونز ۱ عدد لیمو شیرازی ۱/۲ ق چ  زیره ۱/۲ ق چ پودر تخم گشنیز ۱/۲ ق چ شوید خشک ۱/۲ ق چ آویشن ۱/۴ ق چ پودر فلفل قرمز ۱/۲ ق چ کیپر یا خیار...

خواندن ادامه...
دیپ گشنیز و لیمو
  می‌گویند واژه پستو یک جورهایی از کلمه «هاون و دسته هاون» می‌آید؛ به معنی کوبیدن و لهیدن. کلمه پستاره در ایتالیایی همان ساییدن و کوبیدن مواد است. معمولا در هاون از جنس سنگ مرمر با دسته چوبی همه چیز پچ می‌شود و به هم می‌پیچد. پستو سبز و قرمز،...

خواندن ادامه...
سس پستو به روش کاملا ایتالیایی
  مواد لازم : ارده 1/2 پیمانه سیر 2 حبه نمک 1/2 قاشق چایخوری آب 1/4 پیمانه آب لیمو تازه 1/3 پیمانه روغن زیتون 1/4 پیمانه پودر زیره 1/4ق چ جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری فلفل به میزان لازم   طرز تهیه: سیر و نمک و ارده رو داخل...

خواندن ادامه...
سس تاهینی
  دیپ ها انواعی از سس ها هستند که بصورت گرم یا سرد سرو می شوند. معمولا به عنوان اشتها آور و یا اسنک به همراه چوب شور، کرار، بیسکوئیت های شور، نان پیتای قطعه قطعه و برشته یا تست شده، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس ترتیلا، چیپس سیب زمینی، سبزیجات خامی...

خواندن ادامه...
دیپ نخود فرنگی
مواد لازم : 2 قاشق مایونز 2 ق چای خوری  سس خردل 2 پر سیر له شده 1/4 فنجان آبلیموی تازه 1/2 قاشق چ ای خوری نمک 1/2 قاشق  چای خوری  فلفل سیاه 1 فنجان روغن زیتون 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده   طرز تهیه : تمام...

خواندن ادامه...
سس سالاد سزار
    مواد لازم : یک عدد پیاز کوچک ، ریز خرد شده آب یک عدد پرتقال (حدود یک چهارم پیمانه ) یک عدد فلفل زرد دلمه ای نمک و فلفل سفید به میزان لازم چهار تا شش قاشق غذاخوری بر-مونته غلیظ      طرز تهیه:  فلفل رو دو...

خواندن ادامه...
سس برای استیک
    یک سُس ِ ساده که زود آماده می‌شود و با چیپس (مخصوصا چیپس ذرت)، ساقه کرفس یا غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و خلاصه هرجور غذایی می‌شود آن را خورد   مواد لازم : ۱- یک آوکادو که پوستش را کنده‌اید، هسته‌اش را در آورده‌اید و به تکه‌های...

خواندن ادامه...
سس خاص برای همه غذاها