آموزش طراحی سایت بادمجان رژیمی » آشـــپزی به سبـــک الی

بادمجان رژیمی

 مواد لازم:
بادمجان متوسط 1 عدد
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی 250 گرم
ادویه ایتالیایی 1/2 قاشق چایخوری
سیر ریز شده 2 حبه
گرانول سبزیجات 1/2 قاشق چایخوری (گالینا بلانکا / مگی )
پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا رنده شده 1/4 فنجان
روغن به میزان بسیار کم

دستور تهیه:
1. فر را از پیش روی 205 درجه ی سانتیگراد گرم کنید (400 درجه فارنهایت)
2. بادنجان را پوست کنده و با ضخامت 1.5 سانت برش بزنید.
3. برش ها را به کمی روغن چرب کنید و در ظرف فر که قبلا با چند قطره روغن چرب کرده اید قرار دهید.
4. نیمی از سیر و نمک را روی بادمجان ها بپاشید
5. هر روی بادمجانها را 10 دقیقه حرارت دهید.
6. در یک ماهیتابه سیر را تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید.
7. آویشن، ادویه ی ایتالیایی، سس گوجه فرنگی و گرانول را اضافه کنید.
8. زیر ماهیتابه را کم کنید و در آن را بگذارید.
9. بادمجان را از ظرف بردارید.
10. در یک ظرف کوچک مقدار کمی از سس را پخش کنید و یک لایه بادمجان روی آن بگذارید. این کار را تا تمام شدن بادمجان ها ادامه دهید.
11. روی بادمجانها را با یک لایه سس پوشانده و روی آن پنیر پارمزان و موزارلا بریزید. آنقدر حرارت دهید تا پنیر ها آب شوند.
کل کالری:154

بازگشت