آموزش طراحی سایت آشپزی و غذا » صفحه 23 » آشـــپزی به سبـــک الی

    مواد لازم: روغن 2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه برای سرخ کردن زنجبیل رنده شده نصف قاشق چای خوری سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری سس سویا نصف پیمانه آب نصف پیمانه شکر قهوه ای تیره سه چهارم پیمانه گوشت استیک نیم کیلوگرم آرد ذرت یک...

خواندن ادامه...
استیک سنتی کشور مغولستان
  مواد لازم : آرد ذرت 150 گرم نمک 2/1 قاشق چایخوری آب ولرم 2/1 لیوان(120 میلی گرم) روغن مایع 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل...

خواندن ادامه...
تاکو غذای سنتی مکزیک
      مواد لازم : بادمجان چهار عدد گوجه‌فرنگي و ران مرغ از هر کدام سه عدد سیر دو حبه رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري فلفل سبز شش عدد نمك و فلفل و آب و روغن به ميزان لازم     ...

خواندن ادامه...
رولت مرغ
      مواد لازم:  جعفری پنج بسته نعنا تازه 2 بسته بلغور ٣/١ پیمانه لیمو 2 عدد گوجه فرنگی 4 عدد پیازچه 3 عدد روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک بمیزان لازم طرز تهیه: جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه رو شسته ریز...

خواندن ادامه...
سالاد تبوله سالاد لبنانی
  مواد لازم برای ۴ نفر: نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری عسل: ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری ساق مرغ: ۸ عدد، بی‌استخوان ماست کم‌چرب: ۱۲۰ گرم پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری رنده شده نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه:۱- ۳ قاشق...

خواندن ادامه...
طرز تهیه لایم
        چيكن پارميجانا؛ غذاي ايتاليايي غذاهاي ايتاليايي اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana استفاده مي‌شود. اين خوراك نيز متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا مي‌گوييم.   مواد لازم براي...

خواندن ادامه...
چيكن پارميجانا