مواد لازم: -5فنجان هندوانه بدون تخمه- 3/4 فنجان آبلیمو - 1/2فنجان شکر - 4 عدد لیموی درشت - 1 ق غ عرق نعناع(یا هر اسانس دیگری که دوست دارید)تکه های هندوانه رو با شکر و آبلیمو واسانس مورد علاقه در مخلوط کن خوب له می کنیم : ...
میگویند واژه پستو یک جورهایی از کلمه «هاون و دسته هاون» میآید؛ به معنی کوبیدن و لهیدن. کلمه پستاره در ایتالیایی همان ساییدن و کوبیدن مواد است. معمولا در هاون از جنس سنگ مرمر با دسته چوبی همه چیز پچ میشود و به هم میپیچد. پستو سبز و قرمز،...
قهوه یخدار، یخقهوه یا قهوه سرد (آیسد کافی) با چند روش مختلف آماده میشود؛ با اسپرسو یا قهوه آماده و سریع، با یخ یا بستنی. با شکر یا شربت و با چند جور طعمدهنده و شکلدهنده و کفدهنده متنوع. مهمترین ویژگی مشترک همه این روشها شاید این است...