مواد لازم: پودر شکر 675 گرم(3لیوان) کره 115گرم +1ونیم قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چای خوری نمک 1هشتم قاشق چایخوری شکلات تلخ 55تا60گرم   طرز تهیه: ابتدا با همزن (دور کند)، 115 گرم کره رو تو یه کاسه بزرگ حدودا 1 دقیقه...

خواندن ادامه...
باترکرم
  مواد لازم: کره نرم شده 1 فنجان شکر قهوه ای یک دوم فنجان آرد 2 و نیم فنجان کمپوت زردآلو 2 سوم فنجان تخم مرغ 4 عدد شکر قهوه ای 1 و نیم فنجان پودر کاکائو (بدون شکر) 1 چهارم فنجان وانیل 2 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری ...

خواندن ادامه...
شکلات گردویی اتریشی
   از گاناش هم برای تزئین روی کیک "Frosting" و هم بین لایه های کیک "Filling" و یا فرم دادن به صورت ترافل استفاده میکنند. مزه و کیفیت گاناش در درجه اول بستگی به کیفیت شکلات داره و مهم اینه که از شکلات خالص استفاده کنید، یعنی شکلاتی که فقط...

خواندن ادامه...
گاناش
  اصطلاح " تِمپر کردن" شکلات در واقع همون آب کردن شکلات هست یعنی روش درست آب کردن شکلات شاید فکر کنید راحت ترین کار همینه؛ بله شکلات به محض اینکه حرارت ببینه آب میشه ولی آیا بعد از بسته شدن در دمای محیط شکل خودش را حفظ میکنه یا وقتی بهش دست...

خواندن ادامه...
طرز تمپر کردن شکلات و ساخت شکلات
ذوب کردن شکلات و ایجاد فرم های جدید و زیبا برای تزیین دسر برای ایجاد فرم‌های مختلف با شکلات، اول باید ذوبش کنید. کمی شکلات تخته ای را به شکلی که در عکس زیر هست خرد کنید   شکلات را اگر روی حرارت مستقیم بگذارید، خیلی زود می سوزد. پس...

خواندن ادامه...
شکلات های تزئین روی کیک
  مواد لازم برای 10 نفر: شکلات شيري 150 گرم، ريز خرد شده خامه غلیظ 170 گرم کیک شکلاتی 175 گرم، ساده خرد شده بادام چرخکرده یکدوم فنجان ترافل رنگي یا پودرکاکائو به مقدار لازم، برای تزیین طرز تهيه: شکلات را در شیرداغ کن کوچکی ریخته...

خواندن ادامه...
توپک های شکلاتی
    مواد لازم: 1 فنجان بادام هندی خام 1/3 فنجان جو پرک 3 ق غذاخوری عسل یا شهد غلیظ 1 ق چ اسانس وانیل 1/4 فنجان  چیپس شکلات بادام هندی و جو رو در غذاسازکاملا" چرخ می کنیم تا پودر نرمی شود.دقت کنید اگر زیادی چرخ کنید روغن...

خواندن ادامه...
شکلات بادام هندی
    مواد لازم: 1 فنجان خاکه قند 150 گرم کره در دمای اتاق 2 فنجان شیر خشک 150 گرم پودر نارگیل 2 فنجان ویفر وانیلی خورد شده 30 عدد بادام پوست کنده در صورت دلخواه 5-6 ق غ نارگیل برای تزیین    طرز تهیه : کره...

خواندن ادامه...
شکلات Raffaello
   مواد لازم : تخم مرغ                           1 عدد بیسکویت ساده پودر شده          200 گرم پودر قند الک شده        ...

خواندن ادامه...
شکلات بدون فر
  مواد لازم برای گاناش سفید : شکلات تخته ای سفید              200 گرم خامه صبحانه                       100 گرم خامه فرم گرفته    ...

خواندن ادامه...
شکلات برای روکش کیک