
۳ پر سیر
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان ماست خامه ای
۱/۳ فنجان آرد سفید
یک دسته جعفری تازه
فلفل سیاه تازه سابیده
پاپریکا
نمک
۱/۲ فنجان پنیر موزارلا رنده شده
۱/۳ فنجان آرد سوخاری
کره

یک قالب کیک یا لوف مستطیلی رو با کره چرب می کنیم و سطح اونو با آرد سوخاری می پوشونیم.

بوقلمون یا مرغ چرخ کرده رو در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیرها رو پوست می کنیم و روی گوشت له می کنیم.

پیاز رو پوست می کنیم و با رنده یا غذاساز خوب خورد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.

تخم مرغ رو اضافه و مخلوط می کنیم.

ماست خامه ای رو اضافه می کنیم.

نمک و ففل و پاپریکا رو اضافه می کنیم.

جعفری خوردشده رو اضافه می کنیم.

تمام مواد رو خوب مخلوط می کنیم. سپس ۱/۳ فنجان آرد رو اضافه می کنیم مجددا همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.


فر رو با دمای ۳۸۵ فارنهایت گرم می کنیم.
خمیر رو داخل قالب می ریزیم و در می گذاریم.

بعد از حدود ۵۰ دقیقه لوف پخته می شه.

قالب رو از فر در میاریم و پنیر رنده شده رو روش می ریزیم و دوباره داخل فر قرار می دیم.

حدود ۱۰ دقیقه تا زمینی که پنیر آب و برشته بشه در فر میگذاریم.
قالب رو از فر درمیاریم ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک بشه .بعدلوف رو با احتیاط از قالب در میاریم و ورقه ورقه می بریم و سرو می کنیم.

پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
