مواد لازم : آرد ٥٠٠ گرم معادل ٤ پیمانه مایه خمیر ٢ قاشق چای خوری شکر ٢ قاشق چای خوری شیر گرم ١ پیمانه تخم مرغ ٢ عدد کره ١٠٠ گرم معادل ٧ قاشق غذاخوری         (کره باید در دمای محیط قرار گرفته باشه) نمک ١...

خواندن ادامه...
پیراشکی مرغ
    در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.    ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری .جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست...

خواندن ادامه...
ژله رولی
    مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه پودر ژله در سه یا چهار رنگ مختلف (بلوبری، توت فرنگی، طالبی، پرتقال) آب جوش یک لیوان برای هر ژله + سه چهارم لیوان آب سرد برای ژله بستی برای ژله سفید زمینه 1 بسته ژله آلوئه ورا ...

خواندن ادامه...
ژله خرده شیشه
  دم‌نوش شیر و زردچوبه زردچوبه در آشپزی شرق، عنصر کهنه و جدایی‌ناپذیری است اما در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی، نو و هیجان‌انگیز است و هر روز از ویژگی‌های ضدسرطانی و ضدویروسی و درمانگرش می‌گویند و می‌نویسند. زردچوبه این روزها به...

خواندن ادامه...
زردچوبه درمانگر سرماخوردگی
    – یک و نیم لیتر شیر با چربی متوسط؛ بهتر است حدود دو درصد چربی داشته باشد. – یک پیمانه ماست ساده تازه (گفته شده برای هر لیتر شیر دو تا سه قاشق غذاخوری ماست کافی است) روش: اینکه برای درست کردن ماست، باز هم به مقداری ماست...

خواندن ادامه...
ماست خانگی
    مواد لازم گشنیز (پاک و خردشده) 60 گرم فلفل سبز کبابی (ریزخردشده) 1 عدد ساقه پیازچه (ریزخردشده) 2 عدد مغز گردو (خردشده) 50 گرم ماست چکیده 2 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه گشنیز ، فلفل سبز کبابی، پیازچه،...

خواندن ادامه...
بورانی گشنیز
     مواد لازم : خرمالوی تازه : ۴ تا ۵ عدد (متوسط) پودر ژلاتین : 1/5 قاشق غذاخوری (میتونه بین 1 تا 2 قاشق بسته به اندازه خرمالوهاتون متفاوت باشه) شکر : ۱ تا 2 قاشق غذاخوری بسته  طرز تهیه: در ابتدا پوست خرمالو ها را...

خواندن ادامه...
ژله خرمالو
    مواد لازم: زرده ی تخم مرغ:2 عدد شکر:1/2 پ پلوپز شیر:1و 1/4 پ پلوپز پودر ژلاتین :4 ق چایخوری آب سرد:1/3 پ پلوپز خرمالو150 گرم له شده یا دو عدد متوسط خامه ی فرم گرفته:1 پ خرمالوی خرد شده:یک عدد برای تزئین طرز...

خواندن ادامه...
کرم خرمالو
    مواد لازم: پودر کاستر با طعم دلخواه : ۲ قاشق غذا خوری شیر : ۲ لیوان شکر : ۴ قاشق غذاخوری مغز بادام یا پسته : به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ژله : پودر ژلاتین : ۳۰ گرم شکر : ۳۰۰ گرم آب سرد : ۲ لیوان آب جوش : ۲...

خواندن ادامه...
کاستر
  پاستا (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)است. وچنین معروفه که پاستا به دست مارکوپولوی جهان گرد در سال 1292 از چین به ایتالیا ونیز رفته و در انجا بومی شده ولی ظاهرا تحقیقات...

خواندن ادامه...
تفاوت انواع پاستا