آموزش طراحی سایت ژله خرمالو » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

 مواد لازم :
خرمالوی تازه : ۴ تا ۵ عدد (متوسط)
پودر ژلاتین : 1/5 قاشق غذاخوری (میتونه بین 1 تا 2 قاشق بسته به اندازه خرمالوهاتون متفاوت باشه)
شکر : ۱ تا 2 قاشق غذاخوری بسته

 طرز تهیه:
در ابتدا پوست خرمالو ها را بگیرید و خرمالو ها را پوره کنید.کم کم شکر اضافه کنید میزان شکر بستگی به شیرینی خرمالو ها دارد.
ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنید . (اول ژلاتین رو با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم و بعد میزاریم روی بخار کتری  تا شفاف شود.حدودا  ۳  تا۴ دقیقه . چند بار باید هم بزنید تا خوب حل شود.
لاتین را به پوره خرمالو شیرین شده اضافه کنید.
داخا قالب مورد نظر بریزید حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید.
 
 

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.