آموزش طراحی سایت کرم خرمالو » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

مواد لازم:

زرده ی تخم مرغ:2 عدد
شکر:1/2 پ پلوپز
شیر:1و 1/4 پ پلوپز
پودر ژلاتین :4 ق چایخوری
آب سرد:1/3 پ پلوپز
خرمالو150 گرم له شده یا دو عدد متوسط
خامه ی فرم گرفته:1 پ
خرمالوی خرد شده:یک عدد برای تزئین

طرز تهیه:


زرده ی تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.شیر را در ظرف جداگانه روی حرارت قرار بدید تا گرم شود
سپس آن را به زرده و شکر ،در حال هم زدن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن ، همزن را خاموش کرده و مواد رو کنار بذارید تا ولرم شود
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده...و روی بخار آب(یا یک دقیقه توی ماکروفر) قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود...و آن را به محلول ولرم زرده و شیر اضافه کنید...
پس از خنک شدن کامل مخلوط(در دمای اتاق)خرمالوی له شده (پوستشو بگیرید و گوشت خرمالو رو له کنید)رو افزوده و همزن رو کنار بذارید
و با لیسک کم کم خامه ی فرم گرفته رو اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید این کار را آرام آرام انجام دهید تا گلوله گلوله نشود
مواد رو در یک قالب یا در قالبهای تک نفره بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید
پس از آن اگر قالبتون فلزیه برای چند ثانیه مثل ژله داخل آب گرم قرار دهید و کرم رو در ظرف مورد نظر برگردونید
روی کرم رو میتونید با خامه ی فرم گرفته یا خرمالو ی تکه شده یا ترایفل رنگی و ...تزئین کنید

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.