آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/12/11 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/12/11
  در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.      ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری .جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست...

خواندن ادامه...
ژله رولی
    مواد لازم : برای 3 نفر شیر شیر 2سوم لیوان شکلات تخته ای 100گرم پنیر خامه ای 200گرم پودر ژلاتین 1قاشق غذاخوری خامه 200گرم   کره 100گرم پودر قند 1قاشق غذاخوری بیسکویت (شکلاتی کرم دار) 250گرم طرز تهیه : در ابتدا...

خواندن ادامه...
چیز کیک شکلاتی
    مواد لازم : آرد 2لیوان شکر 1و1سوم لیوان کره 185گرم شیر شیر 1لیوان نسکافه (پودر) 1قاشق چایخوری پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری تخم مرغ تخم مرغ 3عدد بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری نمک 1هشتم قاشق چایخوری  مواد کرم موکا :  کره 200گرم...

خواندن ادامه...
کیک شکلاتی با کرم موکا
    یک  کیک شکلاتی با مایکروفر رو بهتون یاد میدم که هم خیلی خوب اسفنجی و هم خیلی سریع اماده میشه .وبعد از پف کردن دیگه پفش نمی خوابه . مواد لازم : تخم مرغ =2عدد آرد=8قاشق غذا خوری  شکر=8قاشق غذا خوری بیکینگ پودر=2قاشق...

خواندن ادامه...
کیک شکلاتی در مایکروفر
  پف نکردن کیک: بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیل وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار نداره چون:  1)تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم...

خواندن ادامه...
قبل از پختن کیک بخوانید
      مواد لازم: پودر شکر 675 گرم(3لیوان) کره 115گرم +1ونیم قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چای خوری نمک 1هشتم قاشق چایخوری شکلات تلخ 55تا60گرم   طرز تهیه: ابتدا با همزن (دور کند)، 115 گرم کره رو تو یه کاسه بزرگ حدودا 1 دقیقه...

خواندن ادامه...
باترکرم