آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/10/25 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/10/25
    مواد لازم: کره یا روغن جامد: 150 گرم پودر قند: 120 گرم آرد برنج: 375 گرم زرده تخم مرغ: 2 عدد گلاب یا شیر: به اندازه لازم خلال پسته: برای تزیین زعفران: به میزان دلخواه   طرز تهیه   کره یا روغن جامد...

خواندن ادامه...
شیرینی برنجی
      تفاوت آرد ذرت با نشاسته ذرت آرد ذرت ازذرت درشت متوسط وریز آسیاب شده تهیه می شود.این آرد رنگ زرد آفتابی خودرا به نان های سریع ورآمده با جوش شیرین وبیکینگ پودرمی افزاید.پ           Arrowroot ...

خواندن ادامه...
تفاوت آرد ذرت با نشاسته ذرت
    مواد لازم: پودر کاستر با طعم دلخواه : ۲ قاشق غذا خوری شیر : ۲ لیوان شکر : ۴ قاشق غذاخوری مغز بادام یا پسته : به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ژله : پودر ژلاتین : ۳۰ گرم شکر : ۳۰۰ گرم آب سرد : ۲ لیوان آب جوش : ۲...

خواندن ادامه...
کاستر
  مواد لازم: کره نرم شده 1 فنجان شکر قهوه ای یک دوم فنجان آرد 2 و نیم فنجان کمپوت زردآلو 2 سوم فنجان تخم مرغ 4 عدد شکر قهوه ای 1 و نیم فنجان پودر کاکائو (بدون شکر) 1 چهارم فنجان وانیل 2 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری ...

خواندن ادامه...
شکلات گردویی اتریشی