مواد لازم : شکلات دلخواه (شیری؛سیاه؛سفید)            150 گرم مغزهای مختلف از هر کدام                     20 گرم مغزهایی که میتونید استفاده کنید بادام، فندق، پسته...

خواندن ادامه...
شکلات آجیلی
  پنچیک نوعی پیراشکی است به جای سرخ شدن در روغن در فرپخته می شود    مواد لازم : آرد ۳۵۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم خمیر مایه فوری ۱/۵ قاشق چایی خوری نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری بکینگ پودر ۱/۲ قاشق...

خواندن ادامه...
پیراشکی پنچیک
    مواد لازم : خلال بادام: نصف پیمانه (150 گرم) زغفران: یک قاشق چای‌خوری روغن آبکرده: 4 قاشق سوپ‌خوری (100 گرم) عسل: سه قاشق سوپ‌خوری: 150 گرم شکر: یک پیمانه (150 گرم) طرز تهیه: • ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرفی...

خواندن ادامه...
سوهان عسلی
    مواد اولیه: آرد برنج: 500 گرم آرد نول: یک و نیم کیلوگرم روغن جامد: یک کیلوگرم تخم‌مرغ: دو عدد زرده تخم‌مرغ: شش عدد پودر قند: 750 گرم وانیل: یک قاشق چای‌خوری شیر: نصف پیمانه ماست: نصف پیمانه بیکینگ‌پودر: یک قاشق...

خواندن ادامه...
شیرینی چرخی
    مواد لازم: آرد نخودچی: 450 گرم آرد سفید گندم: 50 گرم پودر شکر: 250 گرم روغن جامد: 200 گرم هل آسیاب کرده: یک قاشق چای‌خوری خلال پسته (برای تزیین): به مقدار لازم روش تهیه: * آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن...

خواندن ادامه...
شیرینی نخودچی
  چرا رویه ی کیک ها ترک می خورد؟ ۱. مهمترین نکته برای پخت  کیک  اندازه گیری دقیق است  پس سعی کنید از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید . ۲. فر خیلی داغ باشد . ۳. مقدار  بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. همیشه از...

خواندن ادامه...
چرا رویه ی کیکم ترک می خورد؟
  برانی چیزی بین شیرینی و کیک است. این کیک معمولا با دست خورده می‌شود و به همراه قهوه و شیر گرم میل می‌شود. سه روایت برای مدل‌های مختلف برانی وجود دارد. اول اینکه یک سر آشپز به صورت تصادفی شکلات ذوب شده را به خمیر بیسکوییت اضافه کرد، دوم اینکه...

خواندن ادامه...
کیک برانی
    مواد لازم :    •    آرد 1 پیمانه •    شکر 2 قاشق غذاخوری •    بیکینگ‌پودر ½ قاشق چای‌خوری •    نمک ¼ قاشق چای‌خوری •    کره 56 گرم (نرم شده) •    شیر عسلی یا شیر...

خواندن ادامه...
شکلات انگشتی
    مواد لازم برای تهیه خمیر ۳۶۰ گرم کره یا مارگارین نرم شده ¾ پیمانه پودر شکر معادل ۸۳ گرم ۱ عدد تخم‌مرغ ۱ قاشق چای‌خوری وانیل ۳ ⅓ پیمانه آرد معادل ۴۲۷ گرم کمی نمک مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی مخصوص تارت ۲۰۰ گرم شکلات...

خواندن ادامه...
تارت شکلاتی