آموزش طراحی سایت شکلات آجیلی » آشـــپزی به سبـــک الی

شکلات آجیلی

 
مواد لازم :
شکلات دلخواه (شیری؛سیاه؛سفید)            150 گرم
مغزهای مختلف از هر کدام                     20 گرم
مغزهایی که میتونید استفاده کنید بادام، فندق، پسته ( خام) ، کشمش، مغز تخمه و ... تمام مغزها بهتره خام باشه
و کندی پرتقال که این مورد را پیشنهاد میکنم حتما حتما استفاده کنید چون غیر از رنگ و جلوه خاص خودش؛ طعم بی نظیری به شکلات میده. 
ابتدا شکلات را تمپر کنید. 
 
روش تمپر کردن 
داخل ظرفی 2/3 از کل مقدار شکلات را بریزید ؛ اگر شکلاتتون به صورت تخته ای هست اول خُردش کنید و بریزید داخل ظرف و داخل ظرف دیگری که یک سایز از این ظرف بزرگتره کمی آبجوش بریزید. من از کاسه های پیرکس استفاده کردم.
داخل ظرف دوم را در حدی آب بریزید که با گذاشتن کاسه شکلات داخل آن آب وارد ظرف شکلات نشه چون یک قطره آب هم کافیه تا شکلات تمپر نشه پس دقت کنید زیاد آب نریزید.
بعد مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب بشه بعد دماسنج را وارد ظرف کنید ( دماسنج نباید با ته ظرف تماس پیدا کنه ) درجه حرارت باید برای شکلاتهای مختلف به شرح زیر افزایش یابد:
شکلات سیاه       45 درجه سانتیگراد
شکلات شیری     40-45 درجه سانتیگراد
شکلات سفید       36-38 درجه سانتیگراد

زمانیکه درجه حرارت به دمای لازم رسید، ظرف را از داخل ظرف آبجوش بیرون بیارید و برای اینکه درجه حرارت بالاتر نرود 1/3 باقیمانده شکلات خُرد شده را اضافه کنید و به کمک یک اسپچولا ( قاشق لاستیکی مخصوص کیک) بدون توقف هم بزنید.
ظرفی دیگر را پر از آب و یخ کنید و ظرف شکلات را اینبار وارد ظرف آب یخ کنید و دوباره درجه حرارت را کنترل کنید تا کاهش پیدا کنه به شرح زیر :
شکلات سیاه       27 درجه سانتیگراد
شکلات شیری     23-25 درجه سانتیگراد
شکلات سفید       23-25 درجه سانتیگراد

و برای بار دوم ظرف را داخل کاسه آبجوش یا بن ماری قرار بدید تا درجه حرارت افزایش یابد به این شرح :
شکلات سیاه       32 درجه سانتیگراد
شکلات شیری     29-30 درجه سانتیگراد
شکلات سفید       27-28 درجه سانتیگراد

حالا دیگه شکلات کامل تمپر شده و آماده هست برای اینکه داخل قالب بریزید یا داخل قیف و میتونید بهش شکل بدید
شکلات را تمپر کنید، بعد داخل کیسه زیپ بگ یا قیف بریزید و داخل سینی که قبلا کاغذ روغنی گذاشتید؛ به شکل دایره شکلات را بریزید کف سینی، اگر از قیف و ماسوره استفاده کنید دایره ها تمیز تر و شکیلتر میشه برای ماسوره هم درشت ترین ماسوره سر گرد شماره 12 ویلتون هست.
بعد بگذارید یکی دو دقیقه تا شکلات کمی خودش را بگیرد و بعد مغزها را روش بچینید و آهسته با نوک انگشت کمی فشار بدید تا اندکی داخل شکلات فرو رود و بگذارید به مدت نیم ساعت داخل یخچال یا دمای محیط تا شکلات سفت شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

شکلات آجیلی

 
 
مواد لازم برای درست کردن کندی پرتقال :
پرتقال         3 عدد بزرگ
شکر          250 گرم
آب             500 سی سی

برای این شکلاتها من از یکعدد پرتقال استفاده کردم و مابقی را داخل شکلات آب شده زدم و بعنوان شکلات استفاده کردم.
 

شکلات آجیلی

 

معمولا برای کندی پرتقال برشهای بزرگتر حدود 5 *1 سانتیمتر میزنند ولی برای این شکلات برشها کوتاهتر باشه قشنگتر میشه.
پرتقال را با برس بشورید و خشک کنید و چهار قاچ کنید و گوشت اون را دربیارید و لایه کلفت سفید زیر پوست پرتقال را هم تا جایی که ممکن است بگیرید.
پرتقالها را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاد و به مدت 5 دقیقه بجوشد و بعد آب را خالی کنید و 2 بار دیگر اینکارو تکرار کنید و بعد با قیچی به اندازه 2.5 *1 برش بزنید.
 

شکلات آجیلی

 

شربت را با مخلوط کردن آب و شکر داخل قابلمه یا شیرجوش آماده کنید و بگذارید با شعله بالا تا شکر کاملا حل شود و بعد شعله را کم کنید و پرتقالها را اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد و بعد قابلمه را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک بشه و مجددا تکرار کنید و در آخر آبکش کنید و بگذارید روی رک سیمی یا کاغذ روغنی تا کاملا شربت اضافیش جدا بشه.


بازگشت