آموزش طراحی سایت شکلات انگشتی » آشـــپزی به سبـــک الی

 شکلات انگشتی
 
مواد لازم : 
 
•    آرد 1 پیمانه
•    شکر 2 قاشق غذاخوری
•    بیکینگ‌پودر ½ قاشق چای‌خوری
•    نمک ¼ قاشق چای‌خوری
•    کره 56 گرم (نرم شده)
•    شیر عسلی یا شیر بسیار غلیظ شیرین شده ¼  پیمانه
•    آب 2 قاشق غذاخوری
•    وانیل ½ قاشق چای‌خوری
•    سفیده تخم‌مرغ 1 عدد
•    شکلات تلخ تکه‌ای 130 گرم
•    دانه های رنگی

در یک ظرف بزرگ تمامی مواد خشک را باهم به خوبی مخلوط‌کنید این مواد خشک شامل (آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، نمک) می‌شود. سپس کره را به آن اضافه کنید و با همزن برقی آن‌ها را مخلوط‌کنید. بعد از ترکیب مواد شما باید بافتی پودری داشته باشد.

  شکلات انگشتی

 

در ظرفی دیگر شیر، آب و وانیل را ترکیب کنید و آن را به مواد خشک اضافه کنید و آن را خوب مخلوط‌کنید تا شکل خمیر به خود بگیرد. خمیر را داخل کیسه قرار دهید و آن را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

فرا را بر روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
مقداری آرد را بروی یک تخته یا صفحه بریزید و خمیر را کمی ورز دهید سپس خمیر را تقسیم کنید باریک بودن و حجم انگشتی‌ها دست خودتان است. ولی از این میزان خمیر تقریباً 60 عدد انگشتی می‌توان تهیه کرد. خمیر را به شکل تصویر فرم دهید.

شکلات انگشتی

 

بعد از فرم دادن خمیر و درست کردن انگشتی‌ها دوباره برای مدت 10 دقیقه آن‌ها را داخل یخچال قرار دهید. سپس بعد از 10 دقیقه سفیده تخم‌مرغ را کمی با چنگال بزنید و با برس آشپزی روی انگشتی‌ها بمالید.
و انگشتی‌ها را به مدت 18-25 دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه‌ای ملایم در بیاید.

شکلات انگشتی

وقتی انگشتی‌ها پختند فرصت دهید تا خنک شوند. شکلات را با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید؛ و بعد از آنکه دمای شکلات کمی پایین آمد انگشتی‌ها را به داخل ظرف شکلات ببرید و تا نصفه آن‌ها را شکلاتی کنید و بعد آن را با دانه‌های رنگی خوراکی تزیین کنید.
 
 

شکلات انگشتی


بازگشت