آموزش طراحی سایت سوهان عسلی » آشـــپزی به سبـــک الی

 


 
مواد لازم :
خلال بادام: نصف پیمانه (150 گرم)
زغفران: یک قاشق چای‌خوری
روغن آبکرده: 4 قاشق سوپ‌خوری (100 گرم)
عسل: سه قاشق سوپ‌خوری: 150 گرم
شکر: یک پیمانه (150 گرم)

طرز تهیه:
• ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.
• کف سینی را خوب چرب کنید.
• مواد داخل ظرف را هر چند وقت یک بار هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
• اکنون بادام‌ها را به ظرف اضافه کرده و کم کم آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
 
توجه: سوهان عسلی را نباید زیاد، هم زد چرا که روغن آن جدا می‌شود.
• زغفران را در مقداری آب جوش حل کرده،‌ داخل مخلوط بریزید.
• با قاشق کمی از سوهان عسلی را در سینی بریزید وقتی فورا خودش را گرفت، سوهان عسلی آماده است.
• سوهان عسلی را روی حرارت کم،  فقط گرم نگه دارید، ‌سپس با قاشق کوچکی از سوهان روی سینی با رعایت فاصله بریزید و فورا روی آن‌ها چند تا خلال بادام بریزید.
• پس از اینکه سوهان‌‌ها سرد شدند با چاقو آن‌ها را از سینی جدا کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.

بازگشت