آموزش طراحی سایت کیک و شیرینی » صفحه 5 » آشـــپزی به سبـــک الی

  مواد لازم : ۶ تخم مرغ درشت که به دمای اتاق رسیده باشه ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه شکر آسیاب شده ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ آب که به دمای اتاق رسیده باشد پوست لیمو ترش  رنده شده ۱۲۸  گرم یا ۱ پیمانه آرد الک شده ۳/۴ ق چ کرم تار تار ...

خواندن ادامه...
طرز تهیه بهترین نوع کیک اسفنجی
  ۳ نوع کیک اسفنجی داریم یعنی‌ این ۳ کیک از یه خانواده هستند. ۱. کیک آنجل فود که در آن  هیچ چربی‌ استفاده نشده  است. ۲. کیک اسفنجی که بعضی‌ دستورها توش روغن وجود داره و تو بعضی‌ دستورها روغن لازم نیست . ۳.کیک شیفون یا گنسیس...

خواندن ادامه...
نکات بسیار مهم برای پخت کیک اسفنجی
  مواد لازم : تخم مرغ ٣ عدد  ١/٢ پیمانه باتر میلک Butter Milk ١/٢ پیمانه روغن مایع  ١ پیمانه شکر( یا نصف پیمانه شکر باضافه ٣ قاشق غذاخوری شکر رژیمی) وانیل ١ قاشق چای خوری  نمک ١/٤ قاشق چای...

خواندن ادامه...
کیک هویج
  اصطلاح " تِمپر کردن" شکلات در واقع همون آب کردن شکلات هست یعنی روش درست آب کردن شکلات شاید فکر کنید راحت ترین کار همینه؛ بله شکلات به محض اینکه حرارت ببینه آب میشه ولی آیا بعد از بسته شدن در دمای محیط شکل خودش را حفظ میکنه یا وقتی بهش دست...

خواندن ادامه...
طرز تمپر کردن شکلات و ساخت شکلات
  میوه‌ای که حضورش در تارت و شیرینی باعث کم‌کردن شکر می‌شود و صدمه‌ای به مزه کیک ما نمی‌زند و برای مزه‌دادن به شیرینی بسیار انعطاف دارد؛ می‌توانیم از انواع آلو مثل قطره طلا، زردآلو یا هلو و شلیل هم برای پخت این کیک استفاده کنیم؛ وجود آلو در...

خواندن ادامه...
کیک تابستانی با طعم آلو
    60 گرم کره نرم  1/2 فنجان شکر  1 تخم مرغ هم زده  1 فنجان آرد  2/3 فنجان شیر  85 گرم ژله تمشک  1 فنجان آب جوش  1 فنجان آب سرد  نارگیل 3 فنجان  عسل (کمی رقیق شده) طرز تهیه:...

خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک لقمه ای ژله ای
ذوب کردن شکلات و ایجاد فرم های جدید و زیبا برای تزیین دسر برای ایجاد فرم‌های مختلف با شکلات، اول باید ذوبش کنید. کمی شکلات تخته ای را به شکلی که در عکس زیر هست خرد کنید   شکلات را اگر روی حرارت مستقیم بگذارید، خیلی زود می سوزد. پس...

خواندن ادامه...
شکلات های تزئین روی کیک
  مواد لازم برای 10 نفر: شکلات شيري 150 گرم، ريز خرد شده خامه غلیظ 170 گرم کیک شکلاتی 175 گرم، ساده خرد شده بادام چرخکرده یکدوم فنجان ترافل رنگي یا پودرکاکائو به مقدار لازم، برای تزیین طرز تهيه: شکلات را در شیرداغ کن کوچکی ریخته...

خواندن ادامه...
توپک های شکلاتی
   نکات مهم در مورد اشکالاتی که ممکنه در کیکی که می پزید  با  آن مواجه شوید: 1- اولین و مهمترین نکته، اندازه گیری درست هست. اندازه گیری اشتباه، چه به خاطر نداشتن ترازو یا پیمانه استاندارد باشه یا به خاطر کم حوصلگی و بی خیالی...

خواندن ادامه...
قبل از پخت کیک بخوانید