آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/01/08 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/01/08
    شما حداقل یکبار به یک دستوری برخوردکرده اید که توش نوشته آرد نان یا آرد کیک یا آرد همه کاره و نمیدونستید از کجا تهیه کنید یا جایگزینش چی هست. شاید برای کسانیکه خارج از ایران زندگی میکنند تهیه انواع آردها کار ساده ای باشه ولی در...

خواندن ادامه...
نکات مهم در مورد آرد
    این سس را فرانسوی ها بشامل Béchamel می نامند، و این کلمه گویا نام استاد آشپزی است که آن را ابتکار کرده است؛در جاهای دیگر بیشتر به نام سس سفید شناخته می شود و در بسیاری از دستورالعملهای غذاهای ایتالیایی، منجمله لازانیا مورد...

خواندن ادامه...
بشامل سس فرانسوی
  مواد لازم : شکلات دلخواه (شیری؛سیاه؛سفید)            150 گرم مغزهای مختلف از هر کدام                     20 گرم مغزهایی که میتونید استفاده کنید بادام، فندق، پسته...

خواندن ادامه...
شکلات آجیلی