کافی شاپ
ذوب کردن شکلات و ایجاد فرم های جدید و زیبا برای تزیین دسر
برای ایجاد فرمهای مختلف با شکلات، اول باید ذوبش کنید. کمی شکلات تخته ای را به شکلی که در عکس زیر هست خرد کنید
برای ایجاد فرمهای مختلف با شکلات، اول باید ذوبش کنید. کمی شکلات تخته ای را به شکلی که در عکس زیر هست خرد کنید
شکلات را اگر روی حرارت مستقیم بگذارید، خیلی زود می سوزد. پس بهتراست آن را به روش بن ماری ذوب کنید. به این صورت که در قابلمه ای آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم. وقتی که آب به جوش آمد، شکلات را در کاسهای غیرپلاستیکی بریزید و روی قابلمه بدون درپوش که آب دارد داخلش می جوشد بگذارید تا کم کم با حرارت بخار آب ذوب شود. اگر خواستید می توانید کاسه شکلاتتان را در ماکروفر بگذارید تا ذوب شود.
شکلات را که به شکلی که بالا توضیح دادم ذوب کنید، در قیف با یک ماسورهی خیلی ریز بریزید و یا اینکه در یک پلاستیک بریزید و انتهایش را سوراخ خیلی کوچکی کنید.
شکلی که می خواهید شکلات را به آن شکل در بیاورید روی کاغذی بکشید.
شکلات را که به شکلی که بالا توضیح دادم ذوب کنید، در قیف با یک ماسورهی خیلی ریز بریزید و یا اینکه در یک پلاستیک بریزید و انتهایش را سوراخ خیلی کوچکی کنید.
شکلی که می خواهید شکلات را به آن شکل در بیاورید روی کاغذی بکشید.
کاغذ روغنی را روی الگویی که کشیدید بگذارید و با قیف ماسوره یا کیسه فریزری که داخلش شکلات ریخته اید شکلات را به آرامی روی خطوط پروانه بکشید تا شکل کامل شود. کمی صبر کنید تا شکلات اندکی قوام پیدا کند. به حدی که از روی کاغذ روغنی نریزد و سرازیر نشود. کاغذتتان را روی چیزی مثل کتاب قرار دهید تا پروانه تا بخورد و زیبا تر جلوه کند. در یخچال یا یک جای خنک بگذارید تا کاملا قوام پیدا کند
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.