آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/07/12 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/07/12
  از چه آردی استفاده کنیم ؟ سفید یا سبوس دار؟ برای کیک اسفنجی باید همیشه از آرد سفید استفاده کنید . آرد‌های که آماده میخرید که به اسم پودر کیک آمادست معمولا بکینگ پودر داره و شما نیازی به اضافه کردن بکینگ پودر ندارید اما اگه از آرد...

خواندن ادامه...
نکات مهم در مورد مواد شیرینی پزی
  قالب کیک معمولی‌ که هممون حتما یه دونشو داریم تو خونمون و معمولا به شکل گرده و بعضی‌‌هاشون هم مستطیلی. اغلب از نوعی هستند که می‌چسبه کیک بهشون و باید قبل از این که مایع کیک رو بریزیم باید گریس کاریش کنیم یا همونکره بمالیم و آرد بپاشیم که...

خواندن ادامه...
همه ی آنچه که باید از قالب ها بدانید
  فرها یا گازیند یا برقی هماشون دارای یک درجه حرارت مشخصی هستند که تو بعضی از  فرها به صورت فارنهایت نشون داده میشه و تو بعضیها به صورت سانتیگراد ۱. اکثر فرها دارای پنکه هستند که باعث میشه هوا یه داغ در کل فضای فر بچرخه و دما به طور...

خواندن ادامه...
تبدیل در جه فر
  مواد لازم : ۶ تخم مرغ درشت که به دمای اتاق رسیده باشه ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه شکر آسیاب شده ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ آب که به دمای اتاق رسیده باشد پوست لیمو ترش  رنده شده ۱۲۸  گرم یا ۱ پیمانه آرد الک شده ۳/۴ ق چ کرم تار تار ...

خواندن ادامه...
طرز تهیه بهترین نوع کیک اسفنجی
  ۳ نوع کیک اسفنجی داریم یعنی‌ این ۳ کیک از یه خانواده هستند. ۱. کیک آنجل فود که در آن  هیچ چربی‌ استفاده نشده  است. ۲. کیک اسفنجی که بعضی‌ دستورها توش روغن وجود داره و تو بعضی‌ دستورها روغن لازم نیست . ۳.کیک شیفون یا گنسیس...

خواندن ادامه...
نکات بسیار مهم برای پخت کیک اسفنجی