آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/05/25 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/05/25
  میوه‌ای که حضورش در تارت و شیرینی باعث کم‌کردن شکر می‌شود و صدمه‌ای به مزه کیک ما نمی‌زند و برای مزه‌دادن به شیرینی بسیار انعطاف دارد؛ می‌توانیم از انواع آلو مثل قطره طلا، زردآلو یا هلو و شلیل هم برای پخت این کیک استفاده کنیم؛ وجود آلو در...

خواندن ادامه...
کیک تابستانی با طعم آلو
  نکته اول این خوراکی درست کردن تخم مرغ به صورتی است  که زردش نرم بماند برای اینکار باید تخم مرغ ها بزرگ باشند و تخم مرغ در یخچال باید خوب خنک باشد. کف قابلمه رو یک سانت آب میریزیم وقتی به جوش آمد تخم مرغ ها رو مستقیم از یخچال داخل...

خواندن ادامه...
تخم مرغ با روکش سیب زمینی