آموزش طراحی سایت شکلات Raffaello » آشـــپزی به سبـــک الی

 

شکلات Raffaello

 

مواد لازم:
1 فنجان خاکه قند
150 گرم کره در دمای اتاق
2 فنجان شیر خشک
150 گرم پودر نارگیل
2 فنجان ویفر وانیلی خورد شده
30 عدد بادام پوست کنده در صورت دلخواه
5-6 ق غ نارگیل برای تزیین
  
طرز تهیه :
کره رو با خاکه قند خوب می زنیم.
 

شکلات Raffaello

 

ویفرها را داخل کیسه پلاستیکی بریزید و خوب خورد کنید.

 

شکلات Raffaello

 

 شکلات Raffaello

 

 همه ی مواد را مخلوط کنید وقتی همه مواد خوب مخلوط شد و خمیری که بتوانید در دست شکل بدهید درست شد این مخلوط رو حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم.

 

 شکلات Raffaello

 

وقتی خمیر خوب سرد و سفت شد از اون گلوله هایی درست می کنیم و داخل هر توپ یک بادام میگذاریم و در نارگیل می چرخونیم.
هر کدام از توپک ها در کپسول مخصوص شکلات قرار دهید. مجددا در یخچال بگذارید تا سفت شود.

بازگشت