کافی شاپ
مواد لازم:
1 فنجان خاکه قند
150 گرم کره در دمای اتاق
2 فنجان شیر خشک
150 گرم پودر نارگیل
2 فنجان ویفر وانیلی خورد شده
30 عدد بادام پوست کنده در صورت دلخواه
5-6 ق غ نارگیل برای تزیین
1 فنجان خاکه قند
150 گرم کره در دمای اتاق
2 فنجان شیر خشک
150 گرم پودر نارگیل
2 فنجان ویفر وانیلی خورد شده
30 عدد بادام پوست کنده در صورت دلخواه
5-6 ق غ نارگیل برای تزیین
طرز تهیه :
کره رو با خاکه قند خوب می زنیم.
کره رو با خاکه قند خوب می زنیم.
همه ی مواد را مخلوط کنید وقتی همه مواد خوب مخلوط شد و خمیری که بتوانید در دست شکل بدهید درست شد این مخلوط رو حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم.
وقتی خمیر خوب سرد و سفت شد از اون گلوله هایی درست می کنیم و داخل هر توپ یک بادام میگذاریم و در نارگیل می چرخونیم.
هر کدام از توپک ها در کپسول مخصوص شکلات قرار دهید. مجددا در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.