آموزش طراحی سایت شکلات برای روکش کیک » آشـــپزی به سبـــک الی

» » شکلات برای روکش کیک
 

شکلات برای روکش کیک


مواد لازم برای گاناش سفید :
شکلات تخته ای سفید              200 گرم
خامه صبحانه                       100 گرم
خامه فرم گرفته                     1 قاشق غذاخوری

 اصولا برای درست کردن گاناش باید شکلات را خرد کنید داخل یه ظرف بریزید بگذارید کنار و داخل یه تابه کوچیک خامه را بریزید روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاد (خامه نباید بجوشه فقط تا حباب ظاهر شد کافیه یعنی یه جوش بزنه ) بلافاصله خامه را بریزید روی شکلاتها که قبلا خرد کرده بودید . اجازه بدید یه 4-5 دقیقه یه کنار بمونه دستش نزنید و تکونشم ندید. بعد با همزن دستی یا قاشق به آرامی هم بزنید تا به یه مخلوط صاف و براق برسید.
 

شکلات برای روکش کیک

 

شکلاتها را خرد کنید و خامه را روش بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا تمامی شکلاتها آب بشه فقط حواستون باشه خامه به جوش نیاد. بعد که شکلاتها کاملا آب شد از روی حرارت، ظرف را بردارید و دوباره هم بزنید تا مخلوط صاف و براق بشه. گاناش سفید اگه تا این مرحله باشه کرم رنگ میشه چون شکلاتهای سفید، رنگش کرم رنگه برای اینکه سفیدش کنید بگذارید گاناش سرد بشه و خامه فرم گرفته را اضافه کنید و هم بزنید که در گاناش تیره دیگه این مرحله نیازی نیست.
برای اینکه روی کیک را با گاناش تزئین کنید  زیرش یه کاغذ روغنی قرار بدهید که گاناش اضافی که میریزه پایین را دوباره جمع کنید و بتونید روی کیک بریزد من فقط کیک را روی کاغذ روغنی انداختم میبینید که شُره کرده.برای اینکه کار تمیز در بیاد حتما اینکارو کنید. مرحله اول گاناش را بریزید کیک را 5 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا سرد بشه و بعد دوباره گاناش را بریزید میبینید که با لایه دوم رنگش سفیدتر شد.
 

شکلات برای روکش کیک

مواد لازم :

شکلات تخته ای سیاه           200 گرم
خامه                             200 گرم
 
 
برای این گاناش من مقدار خامه و شکلات را برابر گرفتم. اول کار هم گفتم رسپیهای مختلفی هست و این نسبتها مختلفه. اصولا برای فیلینگ یا بین لایه های کیک از نسبت برابر خامه و شکلات استفاده میکنند و برای روی کیک اگر بخواهیم براق تر باشه نسبت 600 شکلات و 200 خامه . باز هم مثل قبل شکلاتها را خرد کنید و خامه را روش بریزید روی حرارت تا کاملا آب بشه و هم بزنید تا صاف بشه.

شکلات برای روکش کیک


بازگشت