فصل اسفناج را از دست ندهید. این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.   مواد لازم: ۵۰۰ گرم اسفناج کمی کره ۲۰۰ گرم پنیر فتا پیازچه به میزان دلخواه شوید ¼ پیمانه ۱ عدد تخم‌مرغ نمک و فلفل سیاه...

خواندن ادامه...
رول اسفناج
- نان آماده تاکو یا نان لواش - گوشت یا مرغ چرخ‌کرده یا تن ماهی ..... - پیاز و سیر - گوجه‌فرنگی رنده شده یا نگینی  خورد شده و آب لیمو تازه - فلفل هالاپینیو یا هر فلفل تازه تند یا  فلفل دلمه‌ای - لوبیا قرمز پخته - ادویه تاکو...

خواندن ادامه...
تاکو  مکزیکی دستور جدید
       مواد لازم:    1/2 فنجان فلفل دلمه ای خورد شده ( یا کلم بروکلی یا پیاز)     2ق غ روغن زیتون     1ق غ کره     6 عدد تخم مرغ     1/4 فنجان...

خواندن ادامه...
شام سریع ایتالیایی
    مواد لازم: فیله مرغ                      4 تکه کنجد                           یک پیمانه سس سویا  ...

خواندن ادامه...
مرغ کنجدی
    مواد لازم خمیر پای : ارد ۲۵۰ گرم کره ۱۲۵ گرم نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری ماست ۲ قاشق سوپ خوری مواد لازم برای داخل پای : مرغ تره فرنگی قارچ فلفل دلمه ای رنگی هویج سس بشامل پنیر موتزارلا طرز تهیه: برای درست کردن خمیر...

خواندن ادامه...
پای مرغ و سبزیجات
    مواد لازم برای خمیر لوف : شیر ولرم ۱ پیمانه روغن مایه ۵ قاشق سوپ خوری بکینگ پودر ۳ قاشق چایی خوری نمک ۱ قاشق چایی خوری آرد ۳ پیمانه  مواد لازم برای مواد داخل لوف : تره فرنگی ۱ساقه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم قارچ ۱۰۰...

خواندن ادامه...
لوف گوشت
مواد لازم : روغن زیتون= 2 قاشق سوپ خوری فیله گوشت گاو چرب= 300 گرم نخود فرنگی =100 گرم لیموی برش داده شده= 1 عدد مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو زرده تخم مرغ 1 عدد خردل 3 قاشق سوپ خوری آبلیمو یک چهارم فنجان روغن زیتون 75 میلی گرم ...

خواندن ادامه...
آموزش و دستور تهیه کاپاچیو
    ماهی باکالو را به مدت 24 ساعت در آب خیسانده و چند بار آب آن را عوض کنید. ماهی را آبکش کنید و درون قابلمه ای گذاشته، روی آن شیر بریزید تا شیر کاملاً روی تکه های ماهی را بپوشاند. پیاز قرمز، برگ بو، فلفل سیاه و سیر درسته را به آن...

خواندن ادامه...
باکالو کم بروا
      راویولی (به ایتالیایی: Ravioli) نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و مغزپُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل می‌دهند. راویولی‌ها را برای خوردن...

خواندن ادامه...
راویولی تره فرنگی و قارچ
  برنج را دو بار شسته و آبکش كنيد. برنج را با بقيه‌ي مواد درون یک قابلمه ريخته، درب آن را ببندید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اينكه به جوش آمد، بگذاريد به آرامي بجوشد تا مايع آن بخار شود (این کار حدود 15 دقيقه طول می کشد). آنها را از روي...

خواندن ادامه...
ناسی لماک غذایی سنتی مالزی