آموزش طراحی سایت مرغ کنجدی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

مرغ کنجدی

 

مواد لازم:
فیله مرغ                      4 تکه
کنجد                           یک پیمانه
سس سویا                     دو قاشق غذاخوری
نمک
روغن جهت سرخ کردن
 
مواد لازم جهت پخت برنج :
آب                            یک پیمانه سر خالی
برنج                          یک پیمانه
هویج                         یکعدد کوچک
جعفری خرد شده            دوقاشق غذاخوری
نعناع خرد شده              یک قاشق غذاخوری
کره                          50 گرم
عصاره مرغ                یک عدد
کنجد،نمک و سس سویا را مخلوط کنید و تکه های مرغ را داخل آن قرار داده  و مخلوط کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا مزه دار شود.. سپس مرغها را از مواد در آورده و با حرارت ملایم سرخ کنید
 

مرغ کنجدی

 

می توانید برنج را به صورت کته قالبی کوچک تهیه کنید بعد از پخته شدن در ظرف برگردانید و با تکه های کنجدی مرغ و هویج ونعنا و جعفری  تزئین کنید.

بازگشت