آموزش طراحی سایت لوف گوشت » آشـــپزی به سبـــک الی

 

لوف گوشت

 

مواد لازم برای خمیر لوف :
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن مایه ۵ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۳ قاشق چایی خوری
نمک ۱ قاشق چایی خوری
آرد ۳ پیمانه 

مواد لازم برای مواد داخل لوف :
تره فرنگی ۱ساقه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
هویج ۱ عدد متوسط
کلم بروکلی ۷۵ گرم
فلفل دلمه‌ای زرد ۱/۲ عدد
کنسرو ذرت ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
سٔس سفید ۱ پیمانه
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای اگوش :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق چایی خوری
شیر ۱/۲ قاشق چایی خوری


طرز تهیه:
تمام مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد خمیر را در دمای محیط ۱ سأعت استراحت دهید . بعد از این مدت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید داخل قالب لوف را چرب کنید خمیر را داخل آن جا بندازید به طوری که دیواره‌های قالب را بگیرد  . مواد گوشت و سبزیجات را که آماده کردید وقتی‌ که سرد شد سٔس سفید را با آن مخلوط کنید کف خمیر در قالب کمی‌ پنیر بریزید سپس نیمی از مایه گوشت و سبزیجات را ریخته روی آن دوباره کمی‌ پنیر بریزید مابقی مایه گوشت و سبزیجات را بریزید روی آن را کاملاً با پنیر بپوشانید ( برای مواد داخل لوف از هر موادی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ) .روی لوف را هم با خمیر بپوشانید از اضافات خمیر می‌توانید گل درست کنید و روی آن را تزیین کنید سپس تمام مواد اگوش را مخلوط کنید روی لوف با برس بزنید من کمی‌ خشخاش روی خمیر ریختم و در فر‌ ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید . برای درست کردن مواد داخلی لوف ابتدا تره فرنگی‌ را کمی‌ تفت دهید گوشت را اضافه کنید کمی‌ که رنگ آن تغییر کرد به آن زردچوبه و نمک و فلفل را بیفزایید هویج نگینی خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس به ترتیب قارچ خورد شده و کلم بروکلی و فلفل دلمه‌ای نگینی خورد شده و ذرت را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا آب سبزیجات کاملا کشیده شود .

بازگشت