آموزش طراحی سایت باکالو کم بروا » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

ماهی باکالو را به مدت 24 ساعت در آب خیسانده و چند بار آب آن را عوض کنید. ماهی را آبکش کنید و درون قابلمه ای گذاشته، روی آن شیر بریزید تا شیر کاملاً روی تکه های ماهی را بپوشاند. پیاز قرمز، برگ بو، فلفل سیاه و سیر درسته را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه آرام بپزید.
در همین فاصله، سیب زمینی ها را با روغن زیتون و کمی نمک در یک تابه داغ سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای شوند.
نوارهای فلفل دلمه ای را هم به همین ترتیب تفت دهید. برش های پیاز را سرخ کنید.
نان ذرت را خرد کنید و همراه با زرده تخم مرغ و سیر خرد شده و جعفری هم بزنید.
ماهی را از شیر بیرون آورده ( این شیر را می توان برای سس بشامل استفاده کرد)، استخوان ها و پوست ماهی را تمیز کرده و آن را قطعه کنید.
فر را روی حرارت180 درجه سانتیگراد گرم نموده، سپس سیب زمینی های سرخ شده را تک تک روی تخته بذارید و با دست ضربه بزنید تا تخت شوند. سیب زمینی ها را کف ظرف بچینید، روی آن را با قطعات ماهی و بعد پیاز داغ و آخر سر مخلوط نان بپوشانید. کمی روغن زیتون و فلفل سیاه بریزید. زیتون ها و نوارهای فلفل دلمه ای را روی مواد پخش کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه غذا را بپزید. قبل از سرو، باز هم روغن زیتون روی آن بپاشید.

مناسب برای: ۶

 

مواد لازم:
•600 گرم فیله ماهی باکالو
•شیر
•½ پیاز قرمز، درشت خرد شده
•3 عدد برگ بو
•3 حبه سیر، دو عدد درسته و یکی خرد شده
•یک قاشق چایخوری دانه فلفل
•یک کیلوگرم سیب زمینی ریز
•روغن زیتون
•نمک
•یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، باریک خلال شده
•4 عدد پیاز طلایی، ریز خرد شده
•4 برش ضخیم نان ذرت
•4 شاخه جعفری، برگ ها جدا و خرد شده
•3 عدد زرده تخم مرغ
•¾ فنجان زیتون سیاه ( ترجیحاً از نوع پرتغالی)


چه چیزی بخرید:  فیله ماهی باکالو, نان ذرت, زیتون سیاه ( ترجیحاً از نوع پرتغالی)

خلاصه ای در باره این رسپی: ترکیب زیبایی از قطعات کلفت ماهی، کمی سیب زمینی و رویه ترد نهایی که از نان ذرت و با همان بروآ درست شده است.

 

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف


بازگشت