آموزش طراحی سایت آشپزی ملل » صفحه 7 » آشـــپزی به سبـــک الی

  مواد لازم : آرد ذرت 150 گرم نمک 2/1 قاشق چایخوری آب ولرم 2/1 لیوان(120 میلی گرم) روغن مایع 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل...

خواندن ادامه...
تاکو غذای سنتی مکزیک
      مواد لازم : بادمجان چهار عدد گوجه‌فرنگي و ران مرغ از هر کدام سه عدد سیر دو حبه رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري فلفل سبز شش عدد نمك و فلفل و آب و روغن به ميزان لازم     ...

خواندن ادامه...
رولت مرغ
      مواد لازم:  جعفری پنج بسته نعنا تازه 2 بسته بلغور ٣/١ پیمانه لیمو 2 عدد گوجه فرنگی 4 عدد پیازچه 3 عدد روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک بمیزان لازم طرز تهیه: جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه رو شسته ریز...

خواندن ادامه...
سالاد تبوله سالاد لبنانی
  مواد لازم برای ۴ نفر: نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری عسل: ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری ساق مرغ: ۸ عدد، بی‌استخوان ماست کم‌چرب: ۱۲۰ گرم پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری رنده شده نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه:۱- ۳ قاشق...

خواندن ادامه...
طرز تهیه لایم
        چيكن پارميجانا؛ غذاي ايتاليايي غذاهاي ايتاليايي اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana استفاده مي‌شود. اين خوراك نيز متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا مي‌گوييم.   مواد لازم براي...

خواندن ادامه...
چيكن پارميجانا