آموزش طراحی سایت چيكن پارميجانا » آشـــپزی به سبـــک الی

 

چيكن پارميجانا

 
 
 

چيكن پارميجانا؛ غذاي ايتاليايي

غذاهاي ايتاليايي اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana استفاده مي‌شود. اين خوراك نيز متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا مي‌گوييم.

 

مواد لازم براي چهار نفر:

سينه مرغ كوچك بدون استخوان : 4 عدد

آرد: نصف پيمانه

پنير پارمسان: نصف پيمانه

نمك: يك قاشق چايخوري

ادويه همه كاره: يك قاشق غذاخوري

روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

اسپاگتي: به مقدار كافي

كره:2 قاشق غذاخوري

سير خرد شده: 2 حبه

رب گوجه فرنگي: يك تا دو قاشق غذاخوري

شكر: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

خامه: يك چهارم پيمانه

نمك و فلفل: به مقدار كافي

برگ ريحان: 6- 5 برگ

جعفري تازه خرد شده: يك تا دو قاشق چاي‌خوري

كره: 2 قاشق چايخوري

پيازچه خرد شده: يك تا دو قاشق غذاخوري

پنير پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده: مقداري

 

طرز تهيه:

 • ابتدا سينه‌‌هاي مرغ را تكه كنيد سپس در مخلوط آرد بغلطانيد.

• سير را با سير خردكن خرد كنيد.

• كره را درون تابه‌اي آب كرده سپس سير را به آن اضافه كنيد و به مدت دو دقيقه آن را سرخ كنيد.

• رب گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل و شكر را به آن اضافه كرده هم بزنيد، سپس حرارت را كم كرده و بگذاريد تا ده دقيقه بپزد.

• خامه، جعفري و ريحان را به آن اضافه كرده هم بزنيد تا 2 دقيقه ديگر نيز صبر كنيد سپس ظرف را از روي حرارت برداريد.

• روغن زيتون و كره را درون ظرف ديگري ‌آب كرده و مرغ‌ها را در آن سرخ كنيد تا رنگ آن طلايي شود.

• اسپاگتي را طبق دستور روي بسته با كمي روغن زيتون و نمك بپزيد.

• كمي ديگر جعفري و پيازچه خرد كنيد.

• وقتي مرغ‌ها سرخ شدند آن‌ها را از روي حرارت برداشته و تا داغ هستند روي آن‌ها پنير موتزارلا و جعفري و پيازچه سرخ شده بريزيد، در اين فاصله اسپاگتي را آبكش كنيد.

• براي سرو در بشقاب: در يك ظرف بزرگتر ابتدا مقداري اسپاگتي بريزيد روي آن سس گوجه و روي سس، پنير پارمسان و ‌در كنار آن مرغ را بگذاريد كه روي آن پنيرهاي موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند
منبع : سایت آشپزی ایران شف

بازگشت