آموزش طراحی سایت طرز تهیه لایم » آشـــپزی به سبـــک الی

 

طرز تهیه لایم

مواد لازم برای ۴ نفر:

نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
ساق مرغ: ۸ عدد، بی‌استخوان
ماست کم‌چرب: ۱۲۰ گرم
پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:
۱- ۳ قاشق غذاخوری نعناع، عسل و آبلیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بپاشید. تکه‌های مرغ را با خلال دندان بسته و داخل محلول لیمو و عسل قرار داده و درون یخچال بگذارید.
۲- پس از حداقل نیم ساعت، تکه‌های مرغ را خارج کرده و روی منقل کباب کنید. تکه‌های مرغ را پیوسته چرخانده و با قلم‌مو باقیمانده سس را روی مرغ‌ها بمالید تا کاملا برشته شوند.
۳- ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغ‌های کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.

نکات:
از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می‌توانید در پخت این غذا استفاده کنید.
خلال دندان‌ها را قبل از سرو خارج کنید.
برای خوش‌طعم‌تر شدن، داخل تکه‌های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می‌توانید مرغ چیلی تهیه کنید.
 
منبع : سایت آشپزی ایران شف
 

بازگشت