آموزش طراحی سایت رولت مرغ » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

 

مواد لازم :

بادمجان

چهار عدد

گوجه‌فرنگي و ران مرغ

از هر کدام سه عدد

سیر

دو حبه

رب گوجه‌فرنگي

يك قاشق سوپخوري

فلفل سبز

شش عدد

نمك و فلفل و آب و روغن

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكه‌تكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان‌ يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجه‌فرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر 180درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا فلفل و گوجه‌فرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.

 

 


بازگشت