آموزش طراحی سایت دیپ نخود فرنگی » آشـــپزی به سبـــک الی

دیپ نخود فرنگی

 
دیپ ها انواعی از سس ها هستند که بصورت گرم یا سرد سرو می شوند. معمولا به عنوان اشتها آور و یا اسنک به همراه چوب شور، کرار، بیسکوئیت های شور، نان پیتای قطعه قطعه و برشته یا تست شده، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس ترتیلا، چیپس سیب زمینی، سبزیجات خامی چون هویج، خیار، کدو،.. که به صورت قطعات دراز تکه تکه شده اند، غذاهای دریایی مثل میگو، تکه های گوشت کبابی یا سرخ شده و دیگر انواع غذاهای انگشتی (فینگر فود) مورد استفاده قرار می گیرند.
 
معمولا دیپ را در پیاله ریخته و  بعد تکه های غذای مورد دلخواه را درون آن فرو می کنند و بعد می خورند. این کار دقیقا مثل خوردن چیپس و ماست است و در حقیقت ماست یک دیپ بسیار ساده محسوب می شود.
دیپ ها را می توان با غلظت های دلخواه تهیه کرد ولی باید دقت شود که غلظت خیلی کم سبب می شود دیپ بر روی تکه غذا نماند و غلظت خیلی زیاد هم سبب می گردد که تکه غذا به راحتی درون دیپ فرو نرود.
معمولا در تهیه دیپ ها از انواع پنیرها، ماست ها، خامه، خامه ترش، مایونز، شیر و امثال آنها به عنوان مواد پایه استفاده می شود.
 
مواد لازم:
400 گرم نخود سبز پخته
2 پر سیر له شده
1 عدد فلفل سبز هالاپینو خوردشده
1/2 فنجان گشنیز تازه
1 ق غ روغن زیتون
2و 1/2 ق غ آب لیمو
1 ق غ نعناع تازه
1 ق چ رنده پوست لیمو
نمک
1/2 ق چ زیره
فلفل قرمز

تمام مواد رو در مخلوط کن ریز می کنیم تا به نرمی دلخواهمون برسه.
 

دیپ نخود فرنگی

 

دیپ نخود فرنگی



بازگشت