آموزش طراحی سایت دسر رنگینک » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:
آرد گندم         500 گرم
روغن         300 گرم
خاکه قند         125 گرم
خرماي سياه نرم        500 گرم
مغز گردو         125 گرم
دارچين کوبيده نرم      1 قاشق سوپخوري
هل کوبيده        1 قاشق مرباخوري
پسته چرخ کرده         1 قاشق سوپخوري

دسر رنگینک

 

طرز تهيه:
روغن را در ظرفي ريخته، روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود. آرد را داخل آن مي ريزيم، حرارت را ملايم مي کنيم. مرتب بهم مي زنيم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائي شود سپس آن را از روي حرارت بر مي داريم تا کمي سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچين و هل کوبيده را با آرد سرخ شده مخلوط مي نمائيم. هسته هاي خرما را مي گيريم و داخل هر يک خرما را يک تکه گردو مي گذاريم. نيمي از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحي مي ريزيم و با پشت قاشق روي آن را صاف مي کنيم و خرماها را روي آن مي چينيم. با بقيه آرد سرخ شده روي خرماها را مي پوشانيم و باز با پشت قاشق روي آن را صاف مي کنيم و کمي خاکه قند و دارچين روي آن مي پاشيم و پسته چرخ کرده را نيز روي آن مي ريزيم.
حال با کارد رنگينگ آماده شده را  به شکل لوزي يا چهارگوش برش مي دهيم  و در ظرف مي چينيم.

بازگشت