آموزش طراحی سایت خورش كاری غذای هندی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » خورش كاری غذای هندی

خورش كاری غذای هندی

 

در اين بخش تهيه خورش کاري را آموزش مي دهيم. به دليل استفاده از پودر کاري در خورش، به خورش کاري مشهور است. پودر کاري يک نوع ادويه است که محصول کشورهاي آسيايي (از جمله هندوستان) است.
 

مواد لازم:
فلفل سبز: يک عدد
سيب زرد: يک عدد
پودر کاري: يک قاشق غذاخوري
مرغ: يک عدد
آب: ۱/۲ فنجان
پياز: يک عدد
استاک مرغ: يک ليتر
سير: يک حبه
روغن: ۵۰۰ گرم


طرز تهيه:
ابتدا پياز را به صورت ژولين يا رشته اي باريک خرد مي کنيم، فلفل را نيز خرد مي کنيم، گوشت مرغ را به صورت حبه هاي درشت خرد مي کنيم، سپس سير را له مي کنيم (کراش کردن). سبزيجات را داخل روغن تفت مي دهيم و سپس نمک، فلفل، پودر کاري و آرد را به آن اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم سپس آن را به مواد (قبلي) اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم تا آماده شود.
 
 
منبع : سایت آشپزی ایران شف

بازگشت