آموزش طراحی سایت سوشی ژاپن با گوشت بره » آشـــپزی به سبـــک الی

» » سوشی ژاپن با گوشت بره

سوشی ژاپن با گوشت بره

  

سوشي يک غذاي ژاپني است که در آن از جلبک دريايي استفاده مي شود.
ولي مي توان به جاي جلبک از برگ مو استفاده کرد.


مواد لازم :
آب : 3 استکان
سرکه: 1/3 استکان
شکر: 1/3 استکان
نمک : 3 قاشق چايخوري
جلبک دريايي يا برگ مو: 4 تکه20×20 و 4تکه 4×20
مواد لازم داخل رل:
اسفناج: 4 پر
ران گوساله: 100 گرم
شکر: 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبيل رنده شده: 60 گرم
نمک: 1 قاشق چايخوري


طرز تهيه:
سرکه و شکرو نمک را با همزن خوب به هم مي زنيم تا تبديل به سس شودکه همراه غذا خورده مي شود. برنج را همراه نمک و آب بصورت صافي درست مي کنيم پس از دم کشيدن مي گذاريم تا مقداري خنک شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت نوارهايي باريک برش مي زنيم. تخم مرغ ها را پخته و پوست مي کنيم.
اسفناج ها را در مقداري آب و نمک مي پزيم. يک تکه حصير بامبو را باز مي کنيم.(استفاده از حصير براي بهتر لوله شدن جلبک دريايي است).نوار باريک4×02 سانتيمتري را در وسط جلبک دريايي02×02 از بالا به پايين باز مي کنيم. اين کار براي محکم تر شدن کمر جلبک است که در هنگام لوله کردن از وسط ترک نخورد. يک لايه برنج روي جلبک يا برگ مو ريخته بطوري که بالا و پايين آن حداقل 4 سانتيمتر خالي باشد.
برنج بايد يکدست و به قطر يک سانتيمتر پهن شود اکنون با انگشت از راست به چپ يک سانتيمتر از برنج را با دست خالي مي کنيم اين خط در جهت عکس نوار جبلک است سپس يک لايه گوشت و يک لايه اسفناج و يا لايه نازک کدو را در محل خالي قرار مي دهيم وبه آرامي از طرف نوار جلبک دريايي4 سانتيمتري جلبک را لوله مي کنيم. پس از لوله کردن،جلبک را 4 سانتيمتر با چاقوي تيز برش مي زنيم. غذا آماده سرو است.

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف

 


بازگشت