آموزش طراحی سایت مرغ لقمه با كنجد » آشـــپزی به سبـــک الی

 

مرغ لقمه با كنجد

 

گوشت مرغ، جزو گوشتهاي سفيد مي باشد. در جلسات قبل درباره برش مرغ و قسمتهاي مختلف آن (سينه، ران، بال، کتف، اسکلت و استخوانهاي زائد براي تهيه استاک) توضيحاتي ارائه داديم. در اين جلسه طرز تهيه مرغ لقمه با کنجد را آموزش خواهيم داد.
يکي از غذاهايي که از مرغ تهيه مي شود، مرغ لقمه با کنجد است که اين غذا از کشور چين مي باشد (به عبارت ديگر غذا ريشه چيني دارد). غذاهاي چيني معمولاً به صورت کوچک و با مواد خاصي ( مانند کنجد، ميگو، جوانه ماش و ديگر سبزيجات) تهيه مي شوند.


مواد لازم:
کنجد:۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مايع: ۶ الي ۷ قاشق غذاخوري
سينه مرغ: ۲ عدد
مغز پسته: ۵۰ گرم
سير: دو حبه
آرد ذرت: يک قاشق مربا خوري


طرز تهيه:
ابتدا سينه مرغ را به صورت حبه اي خرد مي کنيم و با چرخ گوشت، آن را له مي کنيم. سفيده تخم مرغ را از زرده آن جدا مي کنيم و سفيده تخم مرغ را به گوشت مرغ اضافه مي کنيم. سپس آرد و مغز پسته را به آن اضافه مي کنيم و مجدداً آنها را با چرخ گوشت (گوشت مرغ، سفيده، آرد و مغز پسته) له و مخلوط مي کنيم. روغن را داخل ماهي تابه مي ريزيم تا داغ شود سپس مواد را به صورت گلوله درآورده و در کنجد غلت مي دهيم و بعد آنها را در روغن سرخ مي کنيم.
 
 
منبع : سایت آشپزی ایران شف

بازگشت