آموزش طراحی سایت بیسکوییت پسته ای » آشـــپزی به سبـــک الی

 

بیسکوییت پسته ای

 

     یک فنجان پسته خورد شده
    ۲ و ۱/۲ فنجان آرد
    ۱/۲ فنجان نمک
    ۳۴۰ گرم کره در دمای اتاق
    1 فنجان خاکه قند
    ۳۴۰ گرم شکلات
مخلوط پسته خورد شده با میوه های خشک خوردشده برای روی شکلات
پسته خوردشده رو با ۱ فنجان آرد در غذا ساز می ریزیم و خورد می کنیم تا پسته کاملا" ریز شده با آرد یک دست بشه.
بقیه آرد و نمک رو به مخلوط پسته و آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
کره و خاکه قند رو خوب با هم می زنیم تا به صورت کرم در بیاد.
کره رو کم کم در حالی که مخلوط کن در حال هم زدن آرد و پسته با سرعت متوسط کم است اضافه می کنیم.
خمیر رو داخل نایلون می پیچیم و توی یخچال می گذاریم تا ۳۰ دقیقه تل کمی خودشو بگیره.
فر رو با دمای 350 فارنهایت یا  ۱۷۶ سلسیوس روشن می کنیم.و روی سینی فر کاغذ روغنی می کشیم.
خمیر رو از یخچال در میاریم و بین دو ورق کاغذ روغنی که روی اونا کمی آرد پاشیدیم میگذاریم و با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن می کنیم.
بیسکوییت ها رو قالب می زنیم وتوی سینی می چینیم و حدود ۱۰-۱۲ دقیقه در فر می پزیم.
بیسکوییت های پخته رو روی صفحه سیمی می چینیم تا خنک شه.
شکلات رو به روش بن ماری یا داخل مایکروفر آب می کنیم.
بیسکوییت ها رو از یک لبه تا نصف داخل شکلات می زنیم وروی کاغذ روغنی می چینیم . بعد از هر ۳-۴ تا بیسکوییت که داخل شکلات آب شده زدیم قبل از اینکه شکلات سفت بشه پسته و میوه خشک خوردشده روی شکلات می ریزیم.
بیسکوییت ها رو ۱۰ دقیقه در یخچال می ذاریم تا شکلات خوب خودشو بگیره.
در ظرف دربسته نگهداری می کنیم.

بازگشت