کافی شاپ
مواد لازم:
شکلات تلخ: 300 گرم
کره: 200 گرم
تخم مرغ: 8 عدد
شکر :300 گرم
آرد :150 گرم
پودر قهوه: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ شکلات را خرد کنید و به همراه کره درون کاسه بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند.تخم مرغ ها را با شکر ، ارد و پودر قهوه فوری مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم با مخلوط شکلات و کره اب شده ترکیب نمائید.
قالب های فنجانی را خوب چرب کنید ، حتی دیواره های قالب را نیز چرب نمائید ، مایه را درون قالب ها بریزید و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید و وقتی قسمت بیرونی پخته شد فر را خاموش کنید ( قسمت داخلی این دسر باید شل باشد ).
فاندانت شکلات را میتوان به تنهایی سرو نمود اما اغلب فاندانت به همراه بستنی ، خامه و میوه های ریز شیرین و … سرو میشود.
نکته : قالب را تا نیمه از مایه کیک پر کنید چون پس از پخت حجم ان دو برابر میشود ، در صورت تمایل میتوانید برای داشتن طعم های متفاوت پودر دارچین یا پودر کاکائو به آرد خود اضافه کنید.
شکلات تلخ: 300 گرم
کره: 200 گرم
تخم مرغ: 8 عدد
شکر :300 گرم
آرد :150 گرم
پودر قهوه: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ شکلات را خرد کنید و به همراه کره درون کاسه بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند.تخم مرغ ها را با شکر ، ارد و پودر قهوه فوری مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم با مخلوط شکلات و کره اب شده ترکیب نمائید.
قالب های فنجانی را خوب چرب کنید ، حتی دیواره های قالب را نیز چرب نمائید ، مایه را درون قالب ها بریزید و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید و وقتی قسمت بیرونی پخته شد فر را خاموش کنید ( قسمت داخلی این دسر باید شل باشد ).
فاندانت شکلات را میتوان به تنهایی سرو نمود اما اغلب فاندانت به همراه بستنی ، خامه و میوه های ریز شیرین و … سرو میشود.
نکته : قالب را تا نیمه از مایه کیک پر کنید چون پس از پخت حجم ان دو برابر میشود ، در صورت تمایل میتوانید برای داشتن طعم های متفاوت پودر دارچین یا پودر کاکائو به آرد خود اضافه کنید.
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.