آموزش طراحی سایت شکلات فاندانت » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

مواد لازم:
شکلات تلخ:  300 گرم
کره: 200 گرم
تخم مرغ: 8 عدد
شکر :300 گرم
آرد :150 گرم
پودر قهوه: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ شکلات را خرد کنید و به همراه کره درون کاسه بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند.تخم مرغ ها را با شکر ، ارد و پودر قهوه فوری مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم با مخلوط شکلات و کره اب شده ترکیب نمائید.
قالب های فنجانی را خوب چرب کنید ، حتی دیواره های قالب را نیز چرب نمائید ، مایه را درون قالب ها بریزید و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید و وقتی قسمت بیرونی پخته شد فر را خاموش کنید ( قسمت داخلی این دسر باید شل باشد ).
فاندانت شکلات را میتوان به تنهایی سرو نمود اما اغلب فاندانت به همراه بستنی ، خامه و میوه های ریز شیرین و … سرو میشود.
نکته : قالب را تا نیمه از مایه کیک پر کنید چون پس از پخت حجم ان دو برابر میشود ، در صورت تمایل میتوانید برای داشتن طعم های متفاوت پودر دارچین یا پودر کاکائو به آرد خود اضافه کنید.

بازگشت