آموزش طراحی سایت تخم مرغ فنجانی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

تخم مرغ فنجانی

 

اگر از فنجان‌هاي سايز بزرگ استفاده مي‌كنيد مقدار مواد آماده شده را به جاي چهار فنجان درون سه فنجان تقسيم كنيد.

زمان تهيه: ‌10 دقيقه

زمان پخت: 30 تا 40 دقيقه

 

 

مواد لازم براي 4 فنجان:
تخم‌مرغ: 4 عدد

سفيده تخم‌مرغ:‌4 عدد

شير كم چرب: نصف پيمانه

پنير موزارلاي رنده شده: نصف پيمانه

پنير چدار رنده شده: نصف پيمانه

كلم بروكلي خرد شده: دو پيمانه

نمك و فلفل به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه:

• فر را تا 350 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

• كلم بروكلي را درون آب‌جوش كمي بپزيد سپس آن را درون آبكش ريخته و كاملا آب آن را بگيريد و به قطعات كوچك‌تر تقسيم كرده و كنار بگذاريد.

• دو تا سه قاشق غذاخوري پنير چدار رنده شده را براي پاشيدن روي تخم‌مرغ‌ها نيز كنار بگذاريد.

• در اين ميان، تخم‌مرغ‌ها و سفيده‌ها را درون كاسه بزرگي با هم مخلوط كرده هم‌ بزنيد سپس شير را به مخلوط اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد.

• پنير موزارلا و كلم بروكلي و نمك و فلفل را در انتها به مواد فوق بيافزاييد و مخلوط كنيد.

• درون فنجان‌هاي مورد نظر را مقداري روغن اسپري كرده و آن‌ها را درون سيني مخصوص فر قرار دهيد.

• مخلوط تهيه شده را به طور يكنواخت درون فنجان‌ها بريزيد و روي آن‌ها را پنير چدار بريزيد.

• مخلوط را درون فر به مدت 40- 30 دقيقه يا تا زماني كه روي آن‌ها قهوه‌اي - طلايي شود حرارت دهيد.

 
منبع : سایت آشپزی ایران شف

بازگشت