آموزش طراحی سایت مربا انار » آشـــپزی به سبـــک الی

 

مربا انار

 

مواد لازم
يک و يک سوم پيمانه آب انار گرفته‌شده
 نصف پيمانه دانه انار
 يک پیمانه شکر سفيد
 آب يک ليمو ترش تازه
 يک قاشق غذاخوري گلاب (دلبخواه)

مربا انار

 


طرز تهیه :
 آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم، مدام هم مي‌زنيم تا شکر حل شود. بعد حرارت را بيشتر مي‌کنيم و ده دقيقه ديگر هم مي‌زنيم.
 در اين مدت يک کف صورتي‌رنگي شکل مي‌گيرد که بهتر است آن را با کف‌گير بگيريم و بيرون بريزيم.
دانه‌هاي انار را اضافه مي‌کنيم و آب ليمو ترش را هم مي‌ريزيم و حدود پنج دقيقه ديگر روي حرارت ملايم هم مي‌زنيم.
قابلمه را از روي گاز برمي‌داريم و يک قاشق از مربا را در يک ظرف نسبتا سرد، مي‌ريزيم و امتحان مي‌کنيم که کش مي‌آيد يا مثل آب روان مي‌شود. اگر با چشم و حسي فهميديم به اندازه کافي قوام آمده، در آخرين لحظه گلاب را هم اضافه مي‌کنيم. (مي‌توانيد گلاب را حذف کنيد)
خنک که شد مرباي آماده را درشیشه مي‌ريزيم.

بازگشت