آموزش طراحی سایت کیک نسکافه » آشـــپزی به سبـــک الی

کیک نسکافه

 

مواد لازم :
۲ پیمانه آرد، ۲۴۰ گرم
۲ پیمانه شکر ۴۰۰ گرم
۱/۲ قاشق چایخوری نمک 
۱ پیمانه کره , ٢٢٦ گرم
۳ قاشق غذاخوری نسکافه 
۱/۲ پیمانه شیر، ۱۲۵ میلیگرم
نصف  پیمانه آب داغ ، ۱۲۵  میلیگرم
۲ عدد تخم مرغ 
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری وانیل 
نصف پیمانه شکلات  مایع
گردو خرد شده به مقدار کافی

طرز تهیه :
اول فر را  روشن کنید درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا۱۸۰ درجه سانتیگراد .
قالب را با قلم مو چرب کنید  و آردبپاشید .
آرد و نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.
سه قاشق عذاخوری نسکافه را در لیوان اب گرمی حل کنید و کنار بگذارید.
کره را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود اما مراقب باشید جوش نیاید سپس نسکافه حل شده در آب را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
شیر و وانیل و تخم مرغ و بکینگ پودر رابا هم مخلوط کرده به مدت ٣ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
مایع نسکافه و کره را  که درست کرده بودید  و سرد شده را به آرد اضافه کنید و یک دقیه هم بزنید .
وقتی مخلوط شدند مخلوط شیر و وانیل و تخم مرغ، بکینگ پودر  را که آماده کرده بودید را اضافه کنید.   سپس در قالب بریزید و 35 دقیقه بگذارید تا پخته شود. 
با یک خلال دندان تمیز بعد از 35 دقیقه چک کنید که کیک پخته شده یا خیر بعد از پخته شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با شکلات آب شده آن را تزئین کنید.

بازگشت