آموزش طراحی سایت گل کلم سوخاری » آشـــپزی به سبـــک الی

 


مواد لازم:
گل کلم:2 پیمانه درشت خرد شده
تخم مرغ:2 عدد
آرد سوخاری:10 قاشق غذاخوری این میزان می تواند کم و یا زیاد شود
آرد معمولی:10 قاشق غذاخوری
روغن :برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک و فلفل  و زرد چوبه به میزان لازم
در صورت دلخواه آویشن کمی
 
روش تهیه :
ابتدا گل کلم ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه تا زمانی که نیم پز شوند باکمی نمک در قابلمه روی حرارت قراردهید به حدی که له نشوند
تخم مرغ را با کمی نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کنید
آرد سوخاری را  با کمی آویشن و فلفل و کمی نمک و زردچوبه مخلوط کنید
سپس گل کلم ها را  ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلطانید.
در ظرف گودی روغن را داغ کنید و گل کلم ها را در آن سرخ کنید.

بازگشت