آموزش طراحی سایت گل ژامبون » آشـــپزی به سبـــک الی

 

گل ژامبون

 

مواد لازم:
آرد نان ٦٠٠ گرم
نمک ٢ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ١ قاشق چای خوری
مایه خمیر فوری یک بسته ١٠ گرمی یا ١ قاشق غذاخوری پر
ماست نسبتاً سفت یا چکیده ١/٢ پیمانه
روغن ١/٢ پیمانه
تخم مرغ ١ عدد
شیر گرم ١ پیمانه سرخالی
ژامبون بوقلمون یا گوشت
تخم مرغ برای روی نون ١ عدد
کنجد یا پودر خرفه مقداری
 
طرز تهیه:
حدوداً یک پیمانه از آرد رو که قبلاً الک کرده اید، کنار گذاشته و مابقی را داخل کاسه ای بریزید. نمک، بکینگ پودر و مایه خمیر رو اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنید.
 
 

گل ژامبون

 

گل ژامبون

 

  حالا تخم مرغ، روغن و ماست رو به مواد خشک اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر مثل خرده هاینان شود.


 

گل ژامبون

 

گل ژامبون

 

 

شیر را که باید نسبتاً گرم باشد اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید، احتمالا خمیر در این مرحله به دست می چسبد  بقیه  آرد را کم کم یا قاشق قاشق اضافه کنید مواد رو مخلوط کنید و اگه همچنان چسبنده بود مقدار بیشتری آرد اضافه کنید  تا خمیر لطیفی بدست آید. حالا روی خمیر را در ظرف تمیزی گذاشته و  با حوله مرطوب بپوشانید و در دمای آشپزخانه بگذارید تا  حجمش دو برابر شود.
در این مرحله خمیر را با وردنه باز کنید در حدود نیم سانت قطر خمیر باشد و با لیوان آن را قالب بزنید با همان لیوان ژامبون ها را هم قالب بزنید تا دقیقا اندازه خمیر باشد.
هر برش ژامبون را ما بین دو خمیر قرار می دهید .
 
 

گل ژامبون

 

گل ژامبون

 



  حالا با یک کارد تیز  خمیر را از چهار طرف، برش دهید  بطوریکه برشها هم دیگه رو قطع نکنند و مرکز خمیرتان  باقی بماند .  بین هر برش یه برش دیگر دهید که جمعاً  ٨ مثلث داشته باشید.

 

 

 

گل ژامبون

 

در این قسمت یک برش را به چپ یکی را به راست خم کنید .

 

 

گل ژامبون

 

 فر را از قبل در دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم شود  سپس روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را روی آن بچینید روی هر کدام را تخم مرغ بمالید و در صورت تمایل کنجدیا تخم خرفه روی آن بپاشید. و 15 دقیقه در فر قرار دهید.

 

گل ژامبون

 

 


 




بازگشت