آموزش طراحی سایت بوریتو غذای مکزیکی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » بوریتو غذای مکزیکی
 

 

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت


مواد لازم :

دو قاشق چایخوری روغن کانولا یا روغن زیتون
نصف پیمانه پیازچه خرد شده
سه حبه سیر - ریز شده
یک قوطی کنسرو لوبیا – آبکشی و خشک شده
یک پیمانه دانه ذرت
یک پیمانه برنج قهوه ای پخته شده
یک پیمانه گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده
85 گرم پنیر گودا
یک تا 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی (اگر هالوپینو باشد بهتر است)
12 ورق خمیر فیلو (مستطیل 23×36 سانتی متری)
روغن با طعم کره
1/3 پیمانه خامه ترش
پیازچه سبز خرد شده (اختیاری)

 

 

دستور پخت :

1. فر را روشن و آن را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.
2. درون قابلمه روغن را با حرارت ملایم گرم کنید.
3. نصف پیمانه پیازچه خرد شده و سیر را اضافه کنید. آنها را سه دقیقه تفت دهید تا پیازچه ها سبک شوند. آن را به طور مدام هم بزنید.
4. قابلمه را از روی گاز بردارید.
5. لوبیا، ذرت، برنج، نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده، پنیر و فلفل تند را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را کنار بگذارید.
6. خمیر فیلو را باز کنید. یک لایه از آن را بردارید و روی سطح صاف قرار دهید. (بقیه خمیرها را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.)
7. به نرمی روی خمیر فیلو روغن اسپری کنید یا با قلم مو روی آن بمالید تا همه سطح خمیر را بپوشاند. لایه دیگری از خمیر فیلو را روی لایه اول بگذارید و دوباره با قلم مو روی آن روغن بمالید. این کار را تا دو مرتبه دیگر تکرار کنید. باید در انتها چهار لایه خمیر فیلو داشته باشید.
8. با بقیه خمیرهای فیلو همین کار را تکرار کنید تا جمعا سه دسته چهارتایی خمیر فیلو داشته باشید. سپس هر سه آنها را از وسط نصف کنید تا در مجموع 6 دسته چهارلایه از خمیر فیلو به دست بیاید.
9. برای بستن بوریتو باید حدود 2/3 پیمانه مخلوط لوبیا را روی یک طرف دسته های چهارلای خمیر فیلو قرار دهید. خمیر را از طول رول کنید. سمت درزدار لقمه به دست آمده را رو به پایین درون تابه فر قرار دهید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. روی آنها را روغن بمالید.
10. تابه را به مدت 20 دقیقه (یا تا زمانیکه رو یآن طلایی شود) درون فر قرار دهید.
11. بوریتوی پخته و آماده شده را با نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده و خامه ترش سرو کنید. در صورت تمایل می توانید کمی پیازچه خرد شده به خامه ترش اضافه کنید.

نکات آموزشی

از آنجا که فلفل های چیلی حاوی روغن های فراگستر هستند می توانند پوست یا دستان شما را بسوزانند. بنابراین، هنگام تماس با این نوع فلفل حتما دستکش پلاستیکی به دست کنید. اگر ناخواسته دستتان به چیلی خورد، بلافاصله با آب گرم و صابون دست و زیر ناخن های خود را بشویید.

 

ارزش غذایی

• کالری: 323
• چربی: 11 گرم
• کلسترول: 18 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 2 گرم
• کربوهیدرات: 47 گرم
• چربی اشباع نشده: 1 گرم
• فیبر: 6 گرم
• قند: 2 گرم
• ویتامین A: 923 میلی گرم
• ویتامین C: 8 میلی گرم
• سدیم: 429 میلی گرم
• پتاسیم: 331 میلی گرم
• کلسیم: 172 میلی گرم
• آهن: 3 گرم

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف

 


بازگشت