آموزش طراحی سایت خمیر پیتزا » آشـــپزی به سبـــک الی

خمیر پیتزا

 

مواد لازم:
آرد سفید  قنادی    500 گرم
مایه خمیر فوری خشک  1 قاشق سوپ خوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم
شکر 1 قاشق سوپ خوری برای خمیر غذایی- 2 تا 5 قاشق سوپخوری برای خمیر شیرین (از این خمیر شیرین برای تهیه نان هم می توانید استفاده کنید)
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد یا نیمه جامد یا کره روغن ها 6 قاشق سوپ خوری-یاکره نرم 5 قاشق سوپ خوری
شیر ولرم 250 میلی لیتر یا 1 لیوان

 

طرز تهیه :
ابتدا باید 1 قاشق چایخوری از شکر  را با مایه خمییر مخلوط کنیدو در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه  بماند تا عمل بیاید.
در ظرف دیگری نمک+ روغن+ بقیه شکر+ تخم مرغ را با هم  در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
حالا خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید ولی هم نزنید و مقداری از آرد را به آن   اضافه کنید و هم بزنید و کم کم باقی آرد را در حالی که با قاشق چوبی هم می زنید به موا د اضافه کنید.
در مرحله بعدی باید خمیر رو روی یه سطح صاف و تمیز آرد پاشی شده حدود 5 تا 10 دقیقه ورز بدهید تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدست شود و  به دست نچسبد
در مرحله بعدی باید خمیر را  رو داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید در جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود .حدود 1 تا 1/5 ساعت. روی خمیر را  با پارچه تمییزی بپوشانید.حالا با دست پف خمیر را بخوابانید و برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی و نان و .... ازش استفاده کنید.


بازگشت