آموزش طراحی سایت چلوکباب قالبی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

چلوکباب قالبی

 

مواد لازم : 
برنج 4 پیمانه
کوشت چرخ کرده 300گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر 2 حبه 
فلفل دلمه ای یک عدد
گوجه فرنگی به میزان لازم 
نمک و فلفل و سماق و زعفران به میزان لازم 
ماست یک قاشق 
تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :
برنج را آبکش  می کنیم و دم می گذاریم . 
پیاز و سیر را رنده می کنیم با نمک و فلفل و سماق به گوشت اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم . 
فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم . قالب مورد نظر را چرب می کنیم و گوشت را ته قالب یک دست پهن می کنیم بعد قالب را برای 20 دقیقه در فر قرار می دهیم . بعد از بیست دقیقه فالب را از فر خارج می کنیم و اطراف گوشت را با فلفل دلمه ای خرد شده پر می کنیم و گوجه فرنگی می چینیم . 
دو کفگیر برنج را با یک قاشق ماست سفت و یک عدد تخم مرغ و کمی زعفران و نمک و روغن مخلوط می کنیم و به دیواره های قالب می مالیم و با برنج دم کشیده قالب را کاملا پر می کنیم و برای 20 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم .


بازگشت