آموزش طراحی سایت اسکالپ سیب زمینی

اسکالپ سیب زمینی

 

مواد لازم:

2عدد سیب زمینی بزرگ

100 گرم کره

100 گرم پنیر پارمزان

روغن گیاهی

60 میلی لیتر خامه

60 گرم پنیر رنده شده

نمک

پودر سیر

ماست خامه ای


فر رو با دمای 40 فارنهایت ( 200 سانتیگراد)روشن می کنیم.

سیب زمینی ها رو تمیز می شوییم و با یک کارد تیز یک طرف سطح پهن سیب زمینی رو به صورت لایه های نیم سانتی لایه لایه برش می زنیم ولی کارد را تا انتهای سیب زمینی نمی بریم تا شکل کامل سیب زمینی حفظ شود.

پنیر پارمسان و کره رو یه صورت ورقه ورقه می بریم و لابه لای برشهای سیب زمینی می گذاریم:(میتونیم از پنیر ورقه ای استفاده کنیم)

سینی فر رو چرب می کنیم و سیب زمینی ها رو روی سینی میگذاریم و کمی روغن روی اونا می ریزیم:

روی سیبزمینی ها نمک و پودر سیر می پاشیم.

حدود 45 دقیقه در فر می پزیم.

از فر در میاریم خامه رو روی اون می ریزیم .

 

اسکالپ سیب زمینی

 

اسکالپ سیب زمینی

 

پنیر رنده شده رو روی سیب زمینیها می ریزیم و دوباره 15 دقیقه در فر میگذاریم:

کمی ماست خامه ای جعفری و پیازچه خوردشده روش میریزیم و داغ سرو می کنیم.

 

  اسکالپ سیب زمینی

  

 اسکالپ سیب زمینی


بازگشت