آموزش طراحی سایت سالاد کدو » آشـــپزی به سبـــک الی

 

سالاد کدو

 

مواد لازم:
- یک دسته اسفناج یا هر سبزی که دوست دارید با مزه کدو ترکیب شود
-  نصف یک کدو تنبل کوچک (حدود نیم کیلو)
- قارچ، سیب‌زمینی ریز، هویج، فلفل دلمه‌ای و …
- روغن زیتون
- نصف فنجان ماست و یک قاشق مایونز و نصف لیمو ترش (برای سُس)
- نمک و فلفل

سالاد کدو


آماده‌کردن سالاد یا پیش‌غذای کدو تنبل:  
مکعب‌های بریده‌شده را باید با سیب‌زمینی‌، هویج، فلفل و قارچ و روغن زیتون و نمک و فلفلی که رویش می‌زنیم، در سینی فر روی کاغذ یا فویل بگذاریم و به فر۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد بسپاریم. حدود نیم ساعت بعد باید امتحانشان کنیم اگر با چنگال راحت بودند، آماده‌اند برای سرو.
مخلوط اسفناج، ماست، مایونز و آب لیمو برای سس سالادمخلوط اسفناج، ماست، مایونز و آب لیمو برای سس سالاد
در این مدت می‌توانیم ماست و مایونز و یک مشت اسفناج را همراه با چند قطره روغن زیتون و آب لیمو در مخلوط کن بریزیم تا صاف و مرتب شود. این به عنوان سس کنار سالاد می‌آید.مواد کبابی در فر که آماده شد در بشقابی همراه با اسفناج‌ تازه سرو می‌شود.

بازگشت